2777
2789
عنوان

باردارى دوقلو با فيبروم

820 بازدید | 18 پست

سلام

دوستان كيا سابقه ى بارداري با فيبروم داشتن؟ مشكلي تو باردارى نداشتن؟ من ميخوام اقدام كنم ، ميخواستم قرص بخورم كه دوقلو بشه ولي از طرفي ام ٤ تا فيبروم دارم، ميگم خطرناك نيست؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشاءالله ک باردار بشی دوقلو باهرجنسیت ک دوس داری ومشکلی واست پیش نیاد

ولی حتی با وجود ای وی اف و دوتا جنین خیلی کم درصد بارداریه

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊

عزیزم خطر داره خالم پنج ماهه حامله بود فیبروم داشت بچش سقط شد

خدا «رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ وَلِیّاً رَبِّ لَا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوَارِثِینَ»خدایا خودت دادی خودتم مواظبشون  باش(یازهرا.س.)(یازینب.س.)👶
انشاءالله ک باردار بشی دوقلو باهرجنسیت ک دوس داری ومشکلی واست پیش نیاد ولی حتی با وجود ای وی اف و د ...

مرسي عزيزم، نميدونم بشه يا نه، دوماه پيش سقط كردم ماه ديگه ميخواستم اقدام كنم گفتم اگه دوقلو ميشد خوب ميشد

مرسي عزيزم، نميدونم بشه يا نه، دوماه پيش سقط كردم ماه ديگه ميخواستم اقدام كنم گفتم اگه دوقلو ميشد خو ...

انشاءالله ب خواستت با سلامتی کامل برسی عزیزم

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊
خیلی کارت خطرناکه . وقتی فیبروم داری یعنی بدنت نسبت به اضافه هورمونا حساسه . 

ي بار سقط كردم دلم ميخواست اينسري يدفعه دوقلو بشه خيالم راحت شه، ديگه از بارداري ميترسم ☹️

ي بار سقط كردم دلم ميخواست اينسري يدفعه دوقلو بشه خيالم راحت شه، ديگه از بارداري ميترسم ☹️

خود دوقلویی ریسک سقط رو میبره بالا . عزیزم به خدا توکل کن و چیزای خطرناک امتحان نکن . انشالله یه بارداری سالم و بی دردسر رو میگذرونی