2777
2789
عنوان

غداهای ممنوع

85 بازدید | 6 پست

دوستان تو زمان اقدام به بارداری چه چیزایی رو نباید خورد و چا چیزایی رو کمتر باید خورد؟ مثلا میگن کافئین رو کم کنید یا تن مصرف نکنید یا فست فود و ته دیگ اینا مشخصه که خوب نیسان

ولی بعضی میگن جعفری و گشنیز هم خوب نیس(که تو سوپا هم هستن) و یا لبنیات خصوصا ماست و شیر رحمو سرد میکنه میخام ببینم درسته؟

🌸میشه برای نی نی دار شدن من هم یه صلوات بفرستی؟❤🌸رب لا تذرنی فرداً و انتَ خیر الوارثین❤💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قبل از بارداريم لبنيات كم مصرف كردم يا شير رو با زعفرون و ماست رو با نعناع خوردم

فست و فود و سوسيس و كالباس اصلاً نخوردم

كلاً سرديجات رو حذف كردم يا با مصلحاتش خوردم

ميوه و سبزيجاتم زياد خوردم

پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋
من قبل از بارداريم لبنيات كم مصرف كردم يا شير رو با زعفرون و ماست رو با نعناع خوردم فست و فود و سوس ...

زعفرون خودش ممنوعیت نداره؟ تو بارداری که میدونم ممنوعه ولی قبلش رو نمیدونم 

🌸میشه برای نی نی دار شدن من هم یه صلوات بفرستی؟❤🌸رب لا تذرنی فرداً و انتَ خیر الوارثین❤💖
زعفرون خودش ممنوعیت نداره؟ تو بارداری که میدونم ممنوعه ولی قبلش رو نمیدونم 

نه قبلش چه ممنوعيتي!

كلاً من خيلي قبلش گرمي خوردم دارچين،زنجبيل،زعفرون ميوه هاي با طبع گرم

پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋
نه قبلش چه ممنوعيتي! كلاً من خيلي قبلش گرمي خوردم دارچين،زنجبيل،زعفرون ميوه هاي با طبع گرم

ممنون از جوابت عزیزم