2777
2789
عنوان

سوال درموردواتس اپ....ضروریه

| مشاهده متن کامل بحث + 106 بازدید | 21 پست
بچه ها چطور میشه فهمید یکی بلاکمون کرده تو وات یا نتش وصل نیست؟

لست سین نداره کلا؟

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جز مخاطباش نیستین.اگه عکس پروفایلش رو نمیتونین ببینین

تادیروزعکس داشت...امروزنداره....اگه عکس نشون میده یعنی شمارموسیوکرده؟

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
تادیروزعکس داشت...امروزنداره....اگه عکس نشون میده یعنی شمارموسیوکرده؟

اره اگه عکس گذاشته باشه وشما جز مخاطباش سیو شده باشین باید عکسش دیده بشه. احتمالا شمارتون رو از گوشیش حذف کرده

انت نار و انا شمعه/ وادری ماطفیک دمعه/خاف تحرگنی حبیبی وننتهی بلایصوت😔
اره اگه عکس گذاشته باشه وشما جز مخاطباش سیو شده باشین باید عکسش دیده بشه. احتمالا شمارتون رو از گوشی ...

مرسی گلی