2777
2789
عنوان

زندگی در قشم

932 بازدید | 14 پست

سلام‌ دوستان

به طور غیرمنتظره ای برای همسرم‌ موقعیت شغلی پیش اومده که باید بریم قشم برای زندگی،من شهرهای جنوبی اهواز و خرمشهر رفتم ولی جزایر رو نرفتم تا حالا....اگه کسی ساکن قشم هست لطفا یه کم بگین از حال و هوای اونجا و مردمش

البته شنیدم که مردم مهمون نوازی داره

و کمی مشکل آب آشامیدنی داره

درسته آیا؟؟

برای شادی روح همه ی درگذشتگان و مادرم صلوات...اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم و فرجنا بهم

خیلی گرمه،شرجی،فقط عرق میریزم من اونجا

مردمش خوبن

کل دنیا یه طرف،عشق من یه طرف😊                          همسرعزیزم تو بهترین اتفاق زندگیمی،تا روز آخر عمرم عاشقانه میپرستمت،کاش همه ی مردهای دنیا مثل توبودند،دنیا بهشت میشد،جان ودلم فدای تو❤تیکر عروسیمه 😊😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی گرمه،شرجی،فقط عرق میریزم من اونجا مردمش خوبن

ببخشید فکرکردم از آب وهواش میپرسی😂😂😂

کل دنیا یه طرف،عشق من یه طرف😊                          همسرعزیزم تو بهترین اتفاق زندگیمی،تا روز آخر عمرم عاشقانه میپرستمت،کاش همه ی مردهای دنیا مثل توبودند،دنیا بهشت میشد،جان ودلم فدای تو❤تیکر عروسیمه 😊😊
ببخشید فکرکردم از آب وهواش میپرسی😂😂😂

اره دیگه گرم و مرطوبه

امکاناتش چطوره؟امکانات درمانی،دارویی،رفاهی

برای شادی روح همه ی درگذشتگان و مادرم صلوات...اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم و فرجنا بهم
من خودم بندریم هواش گرمه ولی خیلی خوبه من قشم و درگهان و شهرهای اطرافشون رو دوست دارم

چرا دوست 'دارین؟

مردمش با غریبه ها خوبن؟البته جنوبی ها کلا مهربوننا

اره دیگه گرم و مرطوبه امکاناتش چطوره؟امکانات درمانی،دارویی،رفاهی

من اونجا زندگی نکردم از امکانات دریایی وداروییش خبرندارم،ولی از لحاظ رفاهی خوبه

من اونجا زندگی نکردم از امکانات دریایی وداروییش خبرندارم،ولی از لحاظ رفاهی خوبه

ممنونم عزیزم

چرا دوست 'دارین؟ مردمش با غریبه ها خوبن؟البته جنوبی ها کلا مهربوننا

کلا پاساژاش رو دوست دارم بعد هم جاهای دیدنی که داره من توی جزیره هر وقت که میریم بیشتر از دو سه روز نمیمونم ولی خیلی دوستش دارم. آبش هم خوبه هیچ مشکلی نداره فقط بعضی جاها یکم شوره بعضی جاها هم هیچ مشکلی نداره

کلا پاساژاش رو دوست دارم بعد هم جاهای دیدنی که داره من توی جزیره هر وقت که میریم بیشتر از دو سه روز ...

ممنونم

چقدر خووب

من خودم بندریم هواش گرمه ولی خیلی خوبه من قشم و درگهان و شهرهای اطرافشون رو دوست دارم

از مدرسه هاشون خبر دارین؟؟

اره یکی از اشناهامون میگفت خوبه اون دبستان بود حالا بقیه مقطع رو نمیدونم

ممنونم