2777
2789
😂😂😂 واسه این میگن فرق داره که شاید باردار باشی که من تستم منفی بوده

اره منم واس همین میگم😂.

واس شماها فرق داره دیگه.

خانوما لطفا واس تاپیکای ولنتاین منو تگ کنین🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗مررررررسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من زیادش 5 یا 6روز بوده.ولی دوسه ماهه خیلی زیاد شده ان شاءالله دوتامون به زودی مادر بشیم

ممنونم عزیزم . انشالله

به یاد داشته باش انسانها به میزان حقارتشان توهین میکنند،به میزان فرهنگشان عشق میورزند،و به میزان کمبودهایشان آزارت میدهند
اره ولی خفیفه و قبلا تا این حد تاخیر نداشتم

معمولا میگن عرق رازیانه در حد ۳۰ سی سی ی استکان کوچیک میشه هرشب ب جز سه شب اول پریود بخورن قاعدگی تنظیم میشه ولی خوب بهتره از ی پزشک هم بپرسی

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
تنبلی تخمدان داری؟؟

عزیزم‌شما علایمشو میدونی

اخه پریودیای منم با تاخیره

خب رسیدم ب ۹۹/۹/۹ تنها کار خاصی ک میتونستم بکنم تو این تاریخ خاص ساخت اکانت رند بود تو اخرین تاریخ رند قرررررررن😎😂
معمولا میگن عرق رازیانه در حد ۳۰ سی سی ی استکان کوچیک میشه هرشب ب جز سه شب اول پریود بخورن قاعدگی تن ...

قراره این ماه آزمایشای هورمونی بدم.اگه ضرر نداشته باشه از ماه بعد میخورم

چاقی،موهای زائد،جوش جالبه من هیچ کدومم ندارم

منم اضافه وزن دارم اونم بخاطر عدم تحرکه بقیه علائم رو ندارم

خب رسیدم ب ۹۹/۹/۹ تنها کار خاصی ک میتونستم بکنم تو این تاریخ خاص ساخت اکانت رند بود تو اخرین تاریخ رند قرررررررن😎😂
منم اضافه وزن دارم اونم بخاطر عدم تحرکه بقیه علائم رو ندارم

ببین من دکترم رفتم گفتن تنها از روی سونو نمیشه گفت کسی تنبلی داره.چون علائمشم ندارم.خیلی از خانونا به اشتباه فکر میکنن تنبلی دارن

ببین من دکترم رفتم گفتن تنها از روی سونو نمیشه گفت کسی تنبلی داره.چون علائمشم ندارم.خیلی از خانونا ب ...

مرسی ک گفتی🌟💓