2777
2789
عنوان

بادی اسپلش خووووب💗💗💗

234 بازدید | 19 پست

بچه ها بادی اسپلش بغیر از ویکتوریا سکرت که الان اصلش هم پیدا نمیشه و قیمتش سر به فلکه،چی پیشنهادمیدین؟ 

ترجیحا بوی شیرین ولی خنک داشته باشه، مای خوبه؟ کدومش؟ 

بادی اسپلش برای چیه

برای خودم و زندگیم دعاهای خوب کنین که منو و شوهرم طلاق نگیریم و خوشبخت بشیم ان شاءالله 😔🙏🏻 دعا برای مادرم سر به راهیش و عاقل بشه 😔 خواهر خوشبخت بشه، 😔کم اوردم  از طرف شوهرم خیانتش هیز بودنش ،خیلی محتاجم به دعاهای قشنگتون😘ایشالله برای خوشبختیم دعا کردی صد برابر خوبش بهت برگرده آمین..کاربری چهارمهههه🥴😪🤦🏻‍♀️

تلگرام عاااالیه ..جلدشم طلاییه

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مث لوسیون میمونه برای بعد حموم بدن و خوشبو میکنه ولی مثل ادکلن واینا ماندگاری نداره

پس چقد ماندگاری داره 

برای خودم و زندگیم دعاهای خوب کنین که منو و شوهرم طلاق نگیریم و خوشبخت بشیم ان شاءالله 😔🙏🏻 دعا برای مادرم سر به راهیش و عاقل بشه 😔 خواهر خوشبخت بشه، 😔کم اوردم  از طرف شوهرم خیانتش هیز بودنش ،خیلی محتاجم به دعاهای قشنگتون😘ایشالله برای خوشبختیم دعا کردی صد برابر خوبش بهت برگرده آمین..کاربری چهارمهههه🥴😪🤦🏻‍♀️
بستگی به مارکش داره ولی کلا اونقد ماندگاری ندارن 

آها پس یکی دو ساعته هست 

بستگی به مارکش داره ولی کلا اونقد ماندگاری ندارن 

موندگاریش ک خوبه. من بعد حموم میزنم همیشه. یا قبل بیرون رفتن. همش تنم عطرشو میده

مارک فیکورس

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
موندگاریش ک خوبه. من بعد حموم میزنم همیشه. یا قبل بیرون رفتن. همش تنم عطرشو میده مارک فیکورس

کدوم رنگ شو میزنی عزیزم؟ و اینی که شما استفاده میکنی بوش گرمه چجوریاست؟ یه بوی خاص میخام 😍

کدوم رنگ شو میزنی عزیزم؟ و اینی که شما استفاده میکنی بوش گرمه چجوریاست؟ یه بوی خاص میخام 😍

طلاییش. 

بوش گرمه.  رایحه واقعا سلیقه ایه. باید تست کنی عزیزم 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊