2777
2789

خانما بیاید کمک که واقعا بهتون نیاز دارم من یه دختر 5ساله دارم با خانواده شوهرم تو یه آپارتمانیم و مدام درگیریم البته بیشتر با مادرشوهر خیلی ریز بین و مارموزه هرچیزی رو به شوهرم به بدترین نوع به شوهرم میگه و اونو به جون من میندازه حالا این مشکلم نیست چون بعد 8سال الان دارم خیلی مراعات میکنم که اتو دستش ندم و مواظب زندگیم باشم حالا مشکل دخترعمه که اول صبح میره دست مادرشوهرم میگیره میاره خونم و نمیزاره بره خونش و آخر شبم خودش باهاش میره خونشون و پیشش می‌خوابه هرچیم اتفاق بیفته بهش میگه هرچی بهش میگم به کسی اصرار نکن بیاد خونمون لج میکنه و عمدا میره بهشون میگه اونام از لج من میان بیشتر می‌مونن احساس میکنم جادوش کرده چون صددفه خودم اقدام به باطل کردن دعا کردم ولی تاثیری نداشته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو پیش یه دعا نویس سرکتاب باز کنه بهت میگه نوشته یا نه باطلشم میکنه فقط دعا نویس خوب یه کاربری بود شیرینی نمیدونم چی چی بهم معرفی کرد کارش خوب بود

میدونی یه مرحله هست بالاتر از تلاش کردن بهش میگن رها کردن، یه جایی تنها چاره ایی که برات میمونه رها کردنه.😉
پسر منم نسبت به مامانم اینطوریه همسایه ایم با مامانم صب میره میارتش تا شب به زووووور میاره ایا م ...

ن چون این درمورد مادر تو هستش جادو نیست و پسرت دوسش داره اگه مادرشوهر بود میگفتن جادو کرده 😑😑😑بعضی مدل کینه ها عقل رو هم از بین میبره

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 
چی بود تورو خدا کمک کن

خاطرم نیست والا ایدیشون درخواست بوه گمت نکنم پیدا میکنم بهت میدم

میدونی یه مرحله هست بالاتر از تلاش کردن بهش میگن رها کردن، یه جایی تنها چاره ایی که برات میمونه رها کردنه.😉
ن چون این درمورد مادر تو هستش جادو نیست و پسرت دوسش داره اگه مادرشوهر بود میگفتن جادو کرده 😑😑😑بعض ...

دقیقا همینطوره

بغیر تاپیک ماه پیشونی، کسی منو ریپلایی نکنه لطفا، دلم میخاد نظرمو تو تاپیکا بدم، دلم نمیخاد نظراتتونو بکنید تو حلق من

عزیزم بچه ها علاقه دارن به مادر بزرگ پدر بزرگ هاشون بچه ی منم همینطور بود نوه امم همین طوره بهتره به بچه ات محبت کنی دعواش نکن باهاش بازی کن بیشتر پیشت مینونه ان شالله بعد از کرونا بفرستش بره مهد از سرش میفته 

جادونکردن باهاش بازی ومحبت میکنن وابستشون شده، اگه از دخترت حرف میکشن کارشون خیلی اشتباهه رو تربیت بچه هم تاثیر بد میذاره، سعی کن خیلی بابچت بازی کنی جوری که پیش تواز همه جا بیشتر بهش خوش بگذره و وابستت بشه، بهش یاد بده اگه کسی چیزی پرسید بگه نمیدونم به مامانم میگم

خاطرم نیست والا ایدیشون درخواست بوه گمت نکنم پیدا میکنم بهت میدم

عزیزم پیدا کردی به منم میدی

تیکر رسیدن به آرزومه.خواهر گلم رد میشی یه صلوات واسم بفرست حاجت روا بشم🤗⁦♥️⁩مطمئنم که معجزه خدا رو میبینم و برمیگرده ...
عزیزم پیدا کردی به منم میدی

باشه عزیزم شمام خواستی میتونی درخواست بدی