2777
2789

مواد لازم برای خمیر پیتزا

آرد قنادی ۱ پیمانه

آب ولرم نصف پیمانه

شکر ۱ قاشق غذاخوری

خمیر مایه یک قاشق مربا خوری

نمک ۱ قاشق چایخوری

روغن ۲ قاشق غذاخوری

پودر سیر نصف قاشق چایخوری (دلخواه)

فلفل نصف قاشق چایخوری (دلخواه)

آرد و نمک و خمیر مایه و شکر و ادویه های دلخواه رو توی یه کاسه گود مخلوط کنید بعد آب ولرم رو کم کم اضافه کنید و با یه قاشق چوبی هم بزنید روغن رو هم اضافه کنید

اینجا دیگه چسبندگی خمیر رو خودتون تشخیص میدید اگر دیدید نیاز داره ۱ قاشق دیگه آب اضافه کنید

اون نیم پیمانه رو هم یکباره اضافه نکنید تا یه موقع خمیر شل بشه و نیاز باشه آرد اضافه کنید چون کیفیت خمیر پایین میاد

پس آب رو کم کم اضافه کنید و هر بار هم بزنید

بعد روی سطح کارتون رو آرد پاشی کنید و خمیر رو ۵ دقیقه ورز بدید

بعد یه کاسه تمیز رو چرب کنید و خمیر رو داخلش بذارید و روش یه پارچه بکشید و بذارید یک جای گرم که ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت استراحت کنه

تا خمیر داره استراحت میکنه مواد پیتزا رو آماده کنید که توی مرحله بعد براتون میگم

بعد از ۱ ساعت خمیر رو یکی دو دقیقه دیگه ورز بدید تا پفش بخوابه 

بعد به ضخامت ۱ سانتیمتر داخل ظرف مورد نظر پهنش کنید و مواد پیتزا رو روش بریزید

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.Pain🔥you made me a believer

مواد لازم پیتزا یونانی برای ۲ نفر

فیله مرغ ۵ درشت+سیر و پیاز برای مزه دار کردن
کوکتل دودی ۲ عدد
قارچ ۶ عدد
پنیر پیتزا خیلی😂
گوجه ۱ عدد
عصاره باربیکیو ۱ قاشق مرباخوری
سس سرآشپز(۱ قاشق کچاب+۱ قاشق رب گوجه+۲ قاشق روغن گیاهی+نمک+فلفل+آویشن)

اول فیله ها رو با پیاز و سیر و عصاره باریکیو و نمک و فلفل و پاپریکا و کمی روغن زیتون مزه دار میکنیم و میذاریم یکی دو ساعتی توی یخچال استراحت کنن

کوکتل رو اسلایش میکنیم و سرخ میکنیم و کنار میذاریم

قارچ رو اسلایس میکنیم و کنار میذاریم

گوجه رو هم خرد میکنیم

بعد فیله ها رو از مواد خارج میکنیم لای توری میذاریم و روی شعله گاز یا منقل کبابش میکنیم

بعد از کباب شدن فیله ها رو به صورت اسلایس برش میزنیم

بعد خمیر رو توی ظرف مورد نظر به ضخامت ۱ سانت پهن میکنیم و روش رو با سس سر آشپز میپوشونیم

بعد ۱ لایه پنیر میریزم

بعد ۱ لایه از مرغ کبابی رو روی پنیر پخش میکنیم

بعد ۱ لایه پنیر میریزیم

بعد ۱ لایه کوکتل دودی که سرخ کردیم

بعد ۱ لایه پنیر

بعد قارچ اسلایس شده

بعد یک لایه پنیر حسابی

در آخر گوجه ها رو روی پنیر میچینیم و به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه پیتزا رو داخل فر با دمای ۱۸۰ میپزیم

نوش جان😍

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.Pain🔥you made me a believer

من پیتزا میخام

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیتزا دوس😍

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)