2777
2789
عنوان

خانومایی که دو تا بچه دارن بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 39 پست
الهی عزیزم خدا بچه هاتو نگه داره چه حس قشنگی

فاصله سنی بچه های منم اندازه ی فاصله ی سنی بچه های شماست دخترم 3سال و7ماهش بودپسرم به دنیااومد

خوشبختی یعنی اینکه قلب مادرت بتپدوسایه ی پدرت بالای سرت باشد

من یه مشکل دیگه که دارم اینه که همسرم اصلا اصلاااااا کمک نمیکنه تو بچه داری حتی سر سوزن از این بیشتر دلم میگیره

اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من                                                   دل من داند و من دانم و دل داندو من

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فاصله سنی بچه های منم اندازه ی فاصله ی سنی بچه های شماست دخترم 3سال و7ماهش بودپسرم به دنیااومد

فاقله سنی سه تا چهارسال بهتیرین فاصله است برای بچه ها

اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من                                                   دل من داند و من دانم و دل داندو من

توهم اگه نمیخواستی بایدخوب جلوگیری میکردی نه مثل من ولی اگه کارازکارگذشته بایدبه خودت امیدبدی روحیه خوب داشته باشی حالاتوخوبه من زایمانم افتضاحه سردومیه که اززایشگاه بردنم اتاق عمل سزارین نکردم طبیعی ولی مامانمیخواست بخیه بخورم منوبه حال خودم گذاشت بچه هم بهش فشاراومدبافشارخیلی زیاداومدبیرون وقتی اومدبیرون همه چی روباخودشت پاره کردحتی کانال مقعدم هم پاره شددیگه واسه همین بردنم جراحی بعدش بستری بودم وی آب هم نمیخوردم دکترگفت تای ماه غذانمیخوری وگرنه دوباره به مقعدت فشارمیاد بخیه هاش بازمیشه الان دارم میمیرم ازفکرزایمان ولی مثلاهی به خودم امیدمیدم دکترم هم گفت اگه میخوای مثل همین زایمان روداشته باشی حداقل بایدسه سال دیگه بارداربشی من بدبخت هنوز۱یال و۳ماه اززایمان دومم میگذره😶

توهم اگه نمیخواستی بایدخوب جلوگیری میکردی نه مثل من ولی اگه کارازکارگذشته بایدبه خودت امیدبدی روحیه ...

وای عزیزم چقد سخت  الان دوباره بارداری                 ولی من زایمانم اسون بود خداروشکر از نگه داریش ترس دارم 

مثلامیخواستم ۱۰سال دیگه بارداربشم تصمیم گرفته بودیم باهم ولی خدازدپس کلمون که هروقت من میخوام 😅

دقیقا منم تصمیم داشتم وقتی دخترم رفت کلاس اول ولی خدا زد پس کله ماهم😁

ولی نترس عزیزم ایشالله خوب پیش بره واسه دوتامون

واسه منم اولی همینطوری بود😁 دومی بدتره😂

وای نگو تورو خدا😭

سخته سرویس میشی . چون سرویس شدم

به جمع سرویس شدگان خوش اومدم ☹️