2777
2789
عنوان

چه جوری منافذ باز پوستم و ببندم

262 بازدید | 6 پست

سلام دوستای گلم لطفا از تجربیاتتون درباره بستن منافذ پوست بگین...آخه منافذ پوستم خیلی بازه بعد پوستمم خیلی چربه ممنون میشم

یه ثانیه توقف کن..اون کسی که لبخند میاره رو لبت تصور کن..                                                                ای که از کوچه معشوقه ی ما میگذری...چشم درویش بکن،عشق قداست دارد...                

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من یه مدت یخ آب برنج و یخ خیار گلاب میزدم بهتر شده ولی باید همیشه این کار را بکنی

#_____ ما بی خیال سیلی مادر نمی شویم ______#                              #سلام بر زهرای شهیده#          باز باران…      با ترانه دارد از مادر نشانه      بوی باران…           بوی اشک مادرانه    پر ز ناله      کودکی با مادری پهلو شکسته            می‌برد او را به خانه     کوچه‌ها و تازیانه…  گریه‌های کودکانه     حمله‌ی نامردِ پَستی وحشیانه     تازیانه، تازیانه…      پس چرا مادر ،     چرا گم کرده راه آشیانه؟       باز باران…        با ترانه        دارد از مادر نشانه     بوی باران…          باز باران…           دانه دانه             حیدرانه                بی‌صدا و مخفیانه       آه از غسلِ شبانه       زینبانه…         لرزه افتاده به شانه     پشت تابوتی روانه           باز باران…

سفیده تخم مرغ همزده روبمال.یه لایه نازک.روش یه لایه دستمال کاغذی بچسبون به صورتت.بعدازاینکه کاملا خشک شد.دستمالو بکش ازروی صورتت.وباآب بشور

این اهنگ قشنگ رو گوش کن:عاشقی از روزبه بمانی.

ب نظرم هر ماسکی داری بذار یخ بزنه بعد بمال ب صورتت.من یه مدت این کارو کردم بسته شد.باز ولش کردم یکم باز موند.ب نظرم باید ادامه بدی.مثلا آب.شیر.گلاب.آب خیار.آب سیب زمینی ماست و...بذار یخ بزنه بعد بمال

وزن اولیه۴۳.وزن اول۵۲ وزن دوم۵۴وزن هدف۷۰💞💞💞💞