2777
2789

مامانم دیگه دیوونم کرده :/ 

اصلاااا ادم منطقی ای نیست هرچی که میشه سریع داد و بیداد میکنه همه چی رو میکوبه دیگه از دستش خسته شدم واقعا :/ 

حتی فامیلای نزدیکمون هم میدونن یه چیزیش هست ولی جلوی غریبه ها و روانشناس و ... انقددددد خوب و متین و منطقی برخورد میکنه ادم شاخ در میاره :/

روانشناسه میگه این که خوبه طبیعیه امکان نداره همچین رفتار هایی داشته باشه :///

و بدتر از همههه چی از همه طلبکاره و همیییشه حق به جانبه.

دیگه داره دیوانم میکنه چن وقت پیش کم مونده بود وسایلم رو جمع کنم کلا برم پیش بابام زندگی کنم ولی اونم مشکلات خودش رو داره -__- 

الان موندم چ کنم خواهش میکنم کمکم کنید

با مادرت حرف بزن ازش خواهش کن اذیتت نکنه 

یاهم برو پیش بابات مشکلاتشم قبول کن

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثل بابای منه تو جمع و تو حرف خوبه ولی برای من!!!!!خدا نصیب نکنه
عزیزم من که فقط تحمل کردم چندبار سعی کردم با حرف زدن درستش کنم دیدم نشد منم بی تفاوت شدم تو طول روز شاید یه ساعتم نمیدیدمش همش یا بیرون بودم یا تو اتاق تا دیگه ازدواج کردم راحت شدم
الان فقط ماهی یه بار بهش سر میزنم

بزرگ ترین دشمن زنان، زنان احمق هستند.

اصلا هرچی که میگه تایید کن . حتی وقتی بی منطقی ترین حرف دنیارو بزنه. شاید یه دوره ای از زندگیش اونقدررررر سختی کشیده که الان اینجوریه.

مامان منم اینطوریه چون گذشته زندگی فوق العاده بدی داشته. خیلی ببخشید بی دلیل بهم بگه تو خری میگم عاره من خرم گاو هم هستم😁😁😁 دیگه تموم میشه میره.

ولی رو حرفش حرف بزنم بدتر میشه.

منظورم از راه حل دیگه اینه که جز موندن توی این خونه باید راه دیگه ای هم باشه    

خب میگی پیش باباتم نمیخوای بری، دیگه چه راه حل دیگه ای؟؟؟ 😐 فقط این دوتا راه هست یا باید بفهمی دلیل این رفتارای مادرت چیه و از ریشه حل بشه مساله، یا بری پیش بابات.

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!