2777
2789
عنوان

امید

101 بازدید | 19 پست

بچه ها سلام

میشه یکم حرفا و چیزای انگیزشی بگینن حالم خوب نیست تنهایی کلافم کرده تمرکز ندارم درس بخونم یکم با حرفای قشنگتون بهم کمک کنین دوستان گلم💋💋💔

کد خدایی که گمان کرده خدای ده ماست،کدخدا نیست خدا نیست بلای ده ماست. حرفی برای گفتن ندارم، من هم اضافه میکنم نانی برای خوردن،روحی برای زندگی،وطنی برای ماندن، اشکی برای ریختن.

پاشو برو سراغ درس و مشقت تا با دمپایی نیومدم سراغت شوخی کردم اول یه آهنگ شاد بذار برقص باهاش بعدش خداروشکرکن که سالمی و شروع کن به کارات برس اهنگ یادت نره

خدایا شکرت که زندگیم قشنگه , سازم کوکه و هرلحظه حالم خوبه ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پاشو برو سراغ درس و مشقت تا با دمپایی نیومدم سراغت شوخی کردم اول یه آهنگ شاد بذار برقص باهاش بعدش خد ...

وایییی اولش خوندم ترسیدممم😨😨فک کردم دوستی آشنایی هستی 😂😂😂😂😁خوابم میاددد خیلی کلاس انلاینم دارم اصلا حال ندارم فقط میخام بخوابم که اونم نمتونم چون بختک میشممم😣😣😣🙄

کد خدایی که گمان کرده خدای ده ماست،کدخدا نیست خدا نیست بلای ده ماست. حرفی برای گفتن ندارم، من هم اضافه میکنم نانی برای خوردن،روحی برای زندگی،وطنی برای ماندن، اشکی برای ریختن.

وایییی اولش خوندم ترسیدممم😨😨فک کردم دوستی آشنایی هستی 😂😂😂😂😁خوابم میاددد خیلی کلاس انلاینم دار ...

حالا خوبه ترسیدی 😜😜😜😜😜

خدایا شکرت که زندگیم قشنگه , سازم کوکه و هرلحظه حالم خوبه ❤️
چرا انگیزه نداری🤔فکرت درگیره چیه🤔

خیلی تنهام عصبی هستم این اواخر خیلی بی ادبم شدم با خانوادمم😐😑

فرادام تولدمه ولی انقده ناراحتم اصلا نمتونم روز تولدمم خوشحال باشم😢😔

خداوند بالاتر از تمام استرس ها و نگراني هاي شماست كافيس خودتون رو به اون بسپاريد       ...

اخه کمکم نمیکنه من بهترین دوستم فقط خداست اما خداهم من نمی بینه دیگه احساس میکنم فقط بهم گوش میده اما کمکم نمیکنه 💔💔

اخه کمکم نمیکنه من بهترین دوستم فقط خداست اما خداهم من نمی بینه دیگه احساس میکنم فقط بهم گوش میده ام ...

عزيز جون بايد صبر داشته باشي شايد چيزي كه خدا برات ميخواد از چيزي كه الان داري بهتره

عززرززیزززززززممممممم  تولدت مبارک 😍😍😍😍😍🌹🌹🌹🌹🌹 چند سالت میشه🤔

ممنوننن هیچکی تولدم براش مهم نیست موندم تولد چه فایده وقتی همه از حضورت ناراحتن😔۱۵ ساله میشم گلم🤗😊😁

عزيز جون بايد صبر داشته باشي شايد چيزي كه خدا برات ميخواد از چيزي كه الان داري بهتره

اخخه نمتونم اینجوری ادامه بدممم 😣😥امیدوارمم😐😍

چرا مهم نباشه عزیز دلم چرا از حضورت ناراحت باشن🤔 ۱۵سال خیلی خوبع ک الان اینده اتو مشخص میکنی الب ...

چون اکثر ازم بدشون میاد حتی بابام

اصلا باهام حرف نمیزنع میگه خوشش نمیاد ازم که کلا اونجوری هس این خیلی ناراحتم میکنه بعدشم خیلی بی حوصله ام سریع بهم برمیخوره و ناراحت میشم کلا زندگی با خودم برام خیلی سخته😐😥😥بختک هم میشم موقع خواب اعصابم بهم ریخته😢😢