2777
2789

سلام 

هرکس راهنمایی میخواد و دلش لاغری میخواد میتونه به پیج اینیستاگرامم سر بزنه 😍  mahsa.diet.lifestyle

کامنت بذارید و دایرکت بدید جواب میدم توی هایلایت ها هم میتونید راجبم بخونید 

من با رژیم و بدنسازی و زومبا و رقص و پیاده روی توی خونه با یه پیر ۳ ساله و دختر نوزادم تونستم 

قطعا شما هم میتونید 

میخوام بگم دنبال هیچ راهی جز رژیمو ورزش نرید که فقط وقتتونو تلف کردین 

باید سبک زندگیتونو تغییر بدین⁦💪🏻⁩

وای خوش بحالت 

اینستا ندارم ،میشه همینجا بگی 

آفرین به اراده ات

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان پسرم ۴ سال خورده ای و دخترم یک سال و خورده ای

سر پسرم رسیدم ۱۰۲ کیلو و باز لاغر کردم سر دخترم رسیدم ۹۸ کیلو و لاغر کردم شدم ۵۴ و با بدنسازی رسوندم ۵۹  فقط هم توی خونه با دوتا دمبل و حلقه لاغری هولاهوب 

روزی چن ساعت ورزش میکردی!؟ رژیمت چند کالری بود

من سعی میکردم زیاد روی زمین نشینم یا راه برم یا برقصم و کارای خونم که بود و بچه ها و... کالری شماری خیلی کم کردم و بعدش قانون گذاشتم توی خوردنم

حیفه یدونه اکانت درست کن چیزای مفید زیاده توی اینیستا

داشتم ، اتفاقا پیج های آموزشی خیلی خوبی میرفتم ،ولی پاک شد هرکاری میکنم دیگه نمیشه ریخت ، بعد اینقدر الان رو گوشی برنامه های مختلفه به هوای مدرسه دخترم و کلاس هاش دیگه داره خفه میشه 

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘
اگه همراه چایی قند بخوریم لاغر نمیشیم؟☹

نه ربطی نداره قند کوچولو که چیزی نیست من حتی هفته ای نصف لیوان بستنی هم میخوردم توی روز شکلات تلخ میخورم  ما باید حواسمون به برنج و نون و ماکارونی و سیب زمینی باشه مقدارشونو کم کنیم نصف بشقابمونو سالاد و سبزیجات برداریم قبل غذا دو لیوان آب بخوریم دلمون پر شه و قندهای طبیعی رو جایگزین کنیم عسل و خرما و شیره انگور