حدود یه هفته قبل خواهر کوچیکم که 14 سالش هست رفته بود خونه عموم با دخترشون باشه ولی اون لامصبا شپش داشتن به خواهر منم منتقل شد😖😖😖کسی راه کار قطعی برای رفع شپش سراغ داره?لامصبا رشکاش مث چی چسبیدن به موهاش😶چه راهکاری خوبه?میترسم خودمم بگیرم اخه😯
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وای خدا مام چند ماه درگیرش بودیم.بهترین شاموها را میخریدن ۵۰۰هزار تومان هر هفته میزدم وای بازم رشک ها را نابود نمبکرد.۷ روز بعد رژه میرفتن.ببین حرفم را گوش کن من همه کاری کردم از آب اسفند سرکه پودر ماشین سس سفیدو...ولی مرتب از سر دخترام منتقل میشد به هم.یه قطره بود از قم سفارش دادم.قطره کیمیا.یه دونه اش واسه همه اعضای خانواده خوبه دو روز پشت سر هم چهار طرف سر میزنی بدونی هیچ مالشی.دیگه رشک ها هم نابود میکنه.خدا خیرش بده سازندش را.انشاالله مشکلتون حل بشه.فقط یادتون باشه همه اعضای خانواده با هم بزنند که دیگه برنگرده حتی به دختر عموتونم بزن که با هم هستند
هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️ ❤️