2777
2789
عنوان

کسایی که از شپش تجربه دارن بیان😱

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 25 پست
شامپو ضدشپش هست براش بخرتزداروخانه موهاشم بلندن پسرونه بزن 

موهاش از شونه هاش یکم پایینتره

رفتنی باید بره ،تو نکن گریه براش:)                                          گاهی عذر خواهی کافی نیست🙂جبران لازم است😉
اول ازهمه شامپو شپش اگ جواب نداد دهنشو ببندید با پارچه ایی چیزی ب موهاش حشره کش ازاین پیف پافا بزنین ...

واقعا?ضرر که نداره?

رفتنی باید بره ،تو نکن گریه براش:)                                          گاهی عذر خواهی کافی نیست🙂جبران لازم است😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خدا مام چند ماه درگیرش بودیم.بهترین شاموها را میخریدن ۵۰۰هزار تومان هر هفته میزدم وای بازم رشک ها را نابود نمبکرد.۷ روز بعد رژه میرفتن.ببین حرفم را گوش کن من همه کاری کردم از آب اسفند سرکه پودر ماشین سس سفیدو..‌.ولی مرتب از سر دخترام منتقل میشد به هم.یه قطره بود از قم سفارش دادم.قطره کیمیا.یه دونه اش واسه همه اعضای خانواده خوبه دو روز پشت سر هم چهار طرف سر میزنی بدونی هیچ مالشی.دیگه رشک ها هم نابود میکنه.خدا خیرش بده سازندش را.انشاالله مشکلتون حل بشه.فقط یادتون باشه همه اعضای خانواده با هم بزنند که دیگه برنگرده حتی به دختر عموتونم بزن که با هم هستند

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️
والا من خودم چندین سال پیش نفت رو امتحان کردم خیییلی خوب بود.یعنی شپش هارو از بین برد.نفت زدم رو سرم ...

چقدر عجیب..با نفت😁

اره خدا خیرشون نده کسایی ک میدونن شپش دارن ولی بازم میان نزدیکت😭

یه راهی هس زود نابودش میکنه یه دور موهاشو رنگ کنه اکسیدان کل شپشو نابود میکنه حالا چه رنگی روشن یاتی ...

اخه حیف موهاش خراب میشه که😞😞😞

البته من قبلش سه ماه تمام با دست هفته ای دوبار رشک ها را از سرشون برمیداشتم با دقت و لایه لایه موها را چک میکردم ولی این به دادم رسید

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️
وای خدا مام چند ماه درگیرش بودیم.بهترین شاموها را میخریدن ۵۰۰هزار تومان هر هفته میزدم وای بازم رشک ه ...

مرسی عزیز دلم که گفتی💗

مرسی عزیز دلم که گفتی💗

باورت میشه از بس خانم ها اینجا راجع به شپش میپرسیدن و دلم واسشون میسوخت عضو شدم🙂

ولی قبل از هرکاری امتحان کن چون با کارهای دیگه موهای بچه های من خییلی نازک و ضعیف شد و حالا میبرمشون دکتر واسه موهاشون😔