2777
2789
عنوان

کسایی که از شپش تجربه دارن بیان😱

330 بازدید | 25 پست

سلام خانوما 

حدود یه هفته قبل خواهر کوچیکم که 14 سالش هست رفته بود خونه عموم با دخترشون باشه ولی اون لامصبا شپش داشتن به خواهر منم منتقل شد😖😖😖کسی راه کار قطعی برای رفع شپش سراغ داره?لامصبا رشکاش مث چی چسبیدن به موهاش😶چه راهکاری خوبه?میترسم خودمم بگیرم اخه😯

رفتنی باید بره ،تو نکن گریه براش:)                                          گاهی عذر خواهی کافی نیست🙂جبران لازم است😉

رشکا هیچ راهی ندارن جز اینکه با دست یکی بشینه در بیاره ی شامپو ضد شپشم بگیره بزنه توش ی شونه داره بعدش هر روز بره حموم ب همه موهاش نرم کننده بزنه و اون شونه رو بکشه تو موهاش ک اگه چیزی جا مونده در بیاد ی هفته اینا طول میکشه تا خوب شه

روزای خوب تو راهه😍                   تیکر رسیدن به هدفمه😍    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رنگ مو 

دخترم ۱۳اردیبهشت باروش زایمان طبیعی به دنیا اومد😍🥰خدایا مواظب دخترم باش به خودت سپردمش😍😘برای سلامتی نی نیم صلوات میفرستی؟اگه فرستادی بگو منم برات بفرستم😊 هرچی خدابخواد خدا که بدنمیخواد😍❤الهی داده ونداده ات را شکر😘🤲🏻

منم داشتم شامپو ضد شپش از داروخونه گرفتم زدم بعد تو حموم شامپو نرم کننده زدم به موهام سرمو باشونه نه برس اشتباه نگیرد شونه دنده ریز شونه میکردم خوب شدم ولی دیگه حساس شدم همیشه سرمو زیر دوش شونه میکنم

💖خدا برای من کافیست💖
سرکه بزنه ب سرش  موهاشو سس مایونزی کنه اسفندو بجوشونه ابشو بریزید رو سرش  

قطعی جواب میده?

رفتنی باید بره ،تو نکن گریه براش:)                                          گاهی عذر خواهی کافی نیست🙂جبران لازم است😉

والا من خودم چندین سال پیش نفت رو امتحان کردم خیییلی خوب بود.یعنی شپش هارو از بین برد.نفت زدم رو سرم و یه پلاستیک گذاشتم رو سرم بعد از نیم ساعت شستم و شونه زدم با همون یه بار تموم شد. منم از یکی از دوستام بهم منتقل شد خدا خیرش نده میدونست شپش داره اومد کنار من سرشو‌ رو بالشت گذاشت 😡😤

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
رشکا هیچ راهی ندارن جز اینکه با دست یکی بشینه در بیاره ی شامپو ضد شپشم بگیره بزنه توش ی شونه داره بع ...

ممنونم دوست عزیز😘

یه راهی هس زود نابودش میکنه یه دور موهاشو رنگ کنه اکسیدان کل شپشو نابود میکنه حالا چه رنگی روشن یاتیره مهم‌نیس اگر نمیخواین مشخص بشه مو رنگ‌کرده رنگ‌موهای خودش بگیرینو رنگ‌کنین معلم‌بهداشتمون‌این توصیه روکرده بود و تاثیر داشت یه بار بکنینن راحت میشین

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن
ببين عزيزم  حتما حتما شونه ي ضد شپش بگير  بعدش سس مايونز بزن سرش بزار چند ساعت بمونه&nbs ...

در کل چقد طول میکشه تموم بشه😖💚

تنها راه قطعیش حوصله بخرج دادنه.بشین دونه دونه رشک هاش رو از توی سرش با دستت جدا کن بذار روی نایلون یا دستمال بنداز دور.تمام لباسهاش رو هم با آب ۶۰درجه بشورید.سرکه بزنید به موهاش. یه شامپو شپش محلول نولایسون یه همچین اسمی داره اون خیلی خوبه اون رو هم از داروخانه بگیرید براش موهاش رو بشوره. استارتر خودت هم حتما موهات رو چک کن ممکنه گرفته باشی

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت