2777
2789
عنوان

مھم ترین چیزی ک ندارم😑

381 بازدید | 53 پست

با اینکہ بہ ھمہ احترام میذارم 

ھیچ وقت نشدہ بہ کسی بی احترامی کنم 

اصلا عادت ندارم از قیافہ یا اخلاق کسی بد بگم یا ھرچی 

خدا شاھدہ از گل نازک تر بہ کسی نمیگم 

بازم بہ اسم صمیمیت بھم احترام نمیذارن

دوست ندارم با گوشت تلخی جوابشونو بدم 

اما بہ خدا خستہ شدم 

اطرافیانم حتی بہ بچہ ھاشون یاد نمیدن بھم احترام بذارن 

تو محل کار یا دانشگاہ اینجوری نیستا 

انقدر بھم احترام میذارن ک دوست دارم ھمیشہ اونجا باشم 

اما فامیل و آشناھا 

خستم کردن 

اعصابم خوردہ 

خوابم نمیبرہ

خدایا !                                                                    ھمین افتخار مرا بس کہ بندہ ی توام!                          و ھمین عزت مرا بس تو خدای منی!                            خدایا!تو ھمانی کہ من میخواھم!                                مرا ھمان کن کہ تو میخواھی!💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ول کن بابا .برو خواب . احترام رو نمیزارن از این به بعد سرسنگین باش .

مشکل ھمینہ نمیتونم مثل اونا باشم

خدایا !                                                                    ھمین افتخار مرا بس کہ بندہ ی توام!                          و ھمین عزت مرا بس تو خدای منی!                            خدایا!تو ھمانی کہ من میخواھم!                                مرا ھمان کن کہ تو میخواھی!💚
یکم مغرور باش در مقابلشون. زیاد تحویل نگیرشون فک کنن پخی هستن. بااحترام

مغرور ام 

بہ اندازہ ی خودم 

اما حس میکنن چون بھشون احترام میذارم خیلی بالان 

اعصابمو خورد کردن نصف شبی

زیادی خوب بودن جالب نیست با هر کی به اندازه خودش خوب باش

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

پیامبر خدا هم میگه اعتدال رو رعایت کن

نه طوری که خشن باشی و ازت فراری باشن نه جوری که ساده گیرت بیارن و هر چی خواستن بگن 😉 

ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️
حذف کن اونایی ک بت احترام نمیزارن  حالا هر کیم ک بود

بعضیاشون واقعا قابل حذف نیستن😑