2777
2789
عنوان

بچها یه گهی خوردم دارم دیوونه میشم چکار کنم 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1571 بازدید | 83 پست
آپشن شده برا بعضیا😂😂😂

والا آخه...خب شوهر داری دیگه پسرمردمو چیکار داری

یا برعکس زن داری دخترمردم ب چ کارت میاد

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

منم عکس عروسیمو به دوس پسر قبلیم فرستادم داستانش تو تاپیکم هست که خیلی منو میخواست و... البته اون ب ...

این مورد اعتماد نیست زیاد البته نکه پخش کنه مطمعنم اینکارو نمیکنه ولی حس اینکه چرا خیانت کردم بدتره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این مورد اعتماد نیست زیاد البته نکه پخش کنه مطمعنم اینکارو نمیکنه ولی حس اینکه چرا خیانت کردم بدتره

هه مطمئنه...

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

عذاب وجدانت بی‌دلیل نیست، داشتی وارد پروسه‌ی خیانت می‌شدی، چه بسا یکی دو قدمم رفتی جلو

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
والا آخه...خب شوهر داری دیگه پسرمردمو چیکار داری یا برعکس زن داری دخترمردم ب چ کارت میاد

کرم دارن... آدمای کرم دار به یکی راضی نیستن، هم تنوع طلبن هم زیادی گرم مزاج و هوسی ان

ما که مثل بعضیا  ۹۹.۹.۹ نزاییدیم که لاکچری بشیم😩🤔😞، گفتیم حداقل یه کاربری لاکچری درست کنیم بمونه یادگاری مثلا... علی برکت الله☺️
صلواااتو صلوااااتو  دیگ ادامش نده پیجتو پاک کن

پیجم هیچکس نداره فالو ندارم کسیو فقط چندتا مزون و پیج های کتاب دارم همین گوشیمم همش دست شوهرمه میره نکاه میکنه ولی این سری خریت کردم 

دوست پسرمه مگه در حد چندتا پیام بود بخدا واقعا احمقم

من خودم ازیکی خوشم میومد درحد نگاه بعد ازدواج حتی نگاهم نمی کردم دیگه

بد شد برات؟

شوهرم نفهمید ولی خودم پیش خودم خیلی عذاب کشیدم

البته یه بار با یه پسر غریبه تو اینستا چت کردیم چیز خاصیم نبود بعد همسرم یهویی گوشیمو برداشت و دید بهم یه تیکه ریز انداخت دیگه هیچی نگفت عادی ، من اون موقع بیشتر خجالت کشیدم

عزیز قدم اول خیانت رو برداشتی .کلا اینستا پاک کن وگرنه سر هر دعوای با شوهرت جوگیر میشی میری پیغام میدی به پسره.

الان پسره پیش خودش میگه خوب شده این دختر نگرفتم وگرنه مثل الان زن من بود عکس هاشو مثل نقل و نبات میداد به مردهای دیگه

شما خدادوست داشته عذاب وجدان گرفتی خواهش سریع اینستاتو پاک کن چون ادم یه بار شانس میاره

کرم دارن... آدمای کرم دار به یکی راضی نیستن، هم تنوع طلبن هم زیادی گرم مزاج و هوسی ان

ما یه همسایه داریم یه پسرداره۳بار طلاق داده زن هاش رو

ی دختر۱۴ساله داره بازم چشمش شوره بخدا میترسم از کنارش ردبشم

شوهرم نفهمید ولی خودم پیش خودم خیلی عذاب کشیدم البته یه بار با یه پسر غریبه تو اینستا چت کردیم چیز ...

منم عذاب وجدان دارم شدید گرچه شوهرم جلو خودم تیکه میندازه و به دخترا. همش حرف اینو اونو میزنه ولی حس خیانت گرفتم درحالی ک فقط سلام علیک بود دکتر عمل بینیشو پرسیدم و همین یه دونه ام حرف احساسی نبود اصلا