2777
2789
عنوان

خانوما میشه بیاید😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 37 پست
ببین فقط یک کلام بگوووووو نه.اگر این کارو انجام بدین رسما زندگی و خونه رو باختین.همینقد وحشتناک.اخه ...

اتفاقا همین تو فکرمه...مادر و پدرمم گفتن پشتتیم وای نذار خونه بفروشه ک بدبخت میشید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کارش چیه ؟  داره فکر میکنه میزاره بانک پولشو میگیره کار نمیکنه راحت زندگی میکنه ؟

نه بابا سوپر مارکت داره ولی آقا پون هی بدهی میاره بالا اونو میخواد بذاره ک خیالش راحت باشه یه منبع در آمدی هست

نه نفروخته مطمئنم ولی گفتم اگه بخواد همچین کاری بکنه هم میرم خونه بابام هم مهریه ام رو میگیرم..خود د ...

خوب بنظرم مدارکشو با سند خونه رو بردار برو خونه بابات 

قبلش هم یکم بگو مگو کن 

برو مهریه اتو بزار اجرا مجبور بشه خونه رو بزنه به نامت 

دادخواست طلاق اینا نه ها فقط مهریه رو بزار که خونه رو بتونی بگیری 

بخدا او اینجوری بخاد بکنه باید مث ماها هرسال اسباب کشی کنید 

من کللی طلا داشتم هی تیکه تیکه گول خوردم فروختم الان هیچی نداریم وگرنه با پول همون طلاها اون موقع کلی کار میشد کرد که نشد 

اصلا مث ماها بی عقلی نکن با سیاست برو جلو نشد زورکی حرفتو پیش ببر چهارسال دیگ پشیمون میشید

خوب بنظرم مدارکشو با سند خونه رو بردار برو خونه بابات  قبلش هم یکم بگو مگو کن  برو مهریه ...

خودمم هی به همین کار فکر میکنم اگر دیگ راه چاره ای نداشته باشم...آخ گفتی طلا...۵۰ میلیون طلامو برد فروخت اگه الان بود گرمی ۱ تومن چقدر میشد...اونو میذاشتم بانک حداقل بعد من خودمم نمیتونم مستاجری برم ..سختمه..به قول شما سفت نگیرم شل میخورمو هی باید بزنم رو دستم

خودمم هی به همین کار فکر میکنم اگر دیگ راه چاره ای نداشته باشم...آخ گفتی طلا...۵۰ میلیون طلامو برد ف ...

بله عزیزم 

چون کار همسرتون بی تدبیریه 

همش حس میکنم یا یه گندی بالا آوردن یا یکی زیر پاش نشسته 

خیلی مواظب زندگیتون باشید

انشااله که همه جی خوب پیش بره 

بله عزیزم  چون کار همسرتون بی تدبیریه  همش حس میکنم یا یه گندی بالا آوردن یا یکی زیر پاش ...

چون بدهکاره...یه بار چند تونی برنج آورد یارو زد و مرد و چکا موند رو هوا...خورد زمین...به خاطر اون میخواد خونه رو بفروشه