2777
2789
عنوان

لحظه مرگم توی خواب

115 بازدید | 11 پست

دو سال پیش ی خواب دیدم ک هنوز ک هنوزه بهش ک فکر میکنم آرامش میگیرم....دیدم تو جاده جنگلی سوار ماشین همراه با پدر و مادرم هستم ک یدفه ی ماشین سنگین از جلو میزنه ب ما و ما پرت میشیم تو ی دریاچه..وای بچه ها همون لحظه دیدم ی نیروی عجیب منو ب سمت آسمون میبره قشنگ حس کردم دارم میمیرم..بخدا ی نور خیلی بزرگ منو ب سمت خودش میکشید هیچ لباسی ام اون لحظه تنم نبود..فهمیدم دارم میمیرم حس خوب و پر از آرامشی داشتم .ی دفه همون جا دادزدم با گریه ک خدا بزار پیش بچم باشم اون ۱ سالشه بهم احتیاج داره.جوری التماس میکردم ک نگین.دلم واس پسرم تنگ شد تو خواب ک دارم تنهاش میزارم.ی دفه انگار ۱۰ نفر پای منو گرفتن و کشوندن پایین.باورتون نمیشه از خواب ک پریدم کلا بدنم یخ کرده بود .حس خوب ولی خیلی عجیب بود.از ی خانم جلسه ای پرسیدم .گفت داشتی تو خواب تموم میکردی .ولی بچه ها خدا خیلی مهربونه .لحظه ای ک داشتم ب نور نزدیک میشدم اسم پسرمو میگفتمو اینکه بزار از آب و گل ک در اومد ببرم.خدا نخواست پسرم بی مادر بزرگ شه👆❤

عزیزم پدرمنم دورازجون شماخواب دیده بودتوی خونه ی پدریش که خونه باغ بودهنوزم اون خونه روداریم هستش..پدرومادرش که دوتایی فوت شده بودن اومده بودن کنارش وبهش گفته بودن بیاازاینجابریم..اینجاچیکارداری اخه؟اونم باهاشون داشته میرفته دم درخونه هم پرازهیزم بوده که بابام بایدازاوناردمیشده(همون لحظه ی جون کندن) اماداداش کوچیکم که3سالش بوده گردن بابامومیگیره وبابغض میگه نرو..بابام برمیگرده توی خونه مامانم بهش میگه دیدم من که حریفت نمیشم نری گفتم امیربیادنکنه نری به خاطراون..بعدبابام که بیدارشدبرامون تعریف کردو3ماه بعدشم فوت شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای جانم خدا هر دوتاتون وحفظ کنه .خدا خیلی بزرگه .تواوج ناامیدی بهت امید میده .إنشالله همیشه سالم وسلامت باشید ..چه خواب خوب وترس اوری بود .خدا میخواست قدر لحظه زندگیتو بیشتربدونی .خدا خیلی دوست داره..😊😊❤💜💜

حس سبکی داشتم من خودم قبل این خواب از مردن میترسیدم.ولی الان نه چون خدامون بخشنده و مهربونه

ان شاءالله😔

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
عزیزم پدرمنم دورازجون شماخواب دیده بودتوی خونه ی پدریش که خونه باغ بودهنوزم اون خونه روداریم هستش..پ ...

اخی عزیزم..مو ب تنم سیخ شد .خدا بیامرزه پدرتو..من چون تجربشو داشتم قشنگ حس و حال پدرتونو اون لحظه درک کردم..باور کن الانم بغضم گرفت🥺

توکلت ب خدا باشه و انشاالله سالهای سال کناز عزیزانت با دل خوش زندگی کنی❤

ممنون عزیزم

شما هم همینطور گلم🤗

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
اخی عزیزم..مو ب تنم سیخ شد .خدا بیامرزه پدرتو..من چون تجربشو داشتم قشنگ حس و حال پدرتونو اون لحظه در ...

فدات بشم عزیزم..امیدوارم سایتون بالاسرفرزندتون باشه وهیچ خونه ای بی موسم چراغ خونش خاموش نشه..

ای جانم خدا هر دوتاتون وحفظ کنه .خدا خیلی بزرگه .تواوج ناامیدی بهت امید میده .إنشالله همیشه سالم وسل ...

فدات بشم...خدا شاهده از اون روز خیلی رو خودم کار کردم ک آدم بهتری بشم