2777
2789

بچه ها نریزین سرم

من دوتاخواهرشوهردارم یکیش خوبه ازمن۳سال بزرگتره اون یکی۷سال

این بزرگه خییییلی خییلی خواهرشوهربازی درمیاره واسمون پشت سرعروسا بدمیگه پیش مامانش پیش داداشاش ازماها هی بدمیگه واینا

حالا من یه لباس گرفتم آوردم خونه شوهرم نپسندید دیگه نگفتم پولشودادم چون فروشنده ازآشناهامون بود دیگه اونم پول پس ندادگفت بیا جنس بدم‌منم رفتم ۳تاشلوار برداشتم به همون قیمت آوردم فروختم به اطرافیانم فروختم

حالا این خواهرشوهرم قضیه روفهمیده گفته من این حرفارومیرم به داداشم بگم این(من)چی گرفته که کل فامیل شلوارخریدن بازم تموم نمیشه باید بهش بگم باید داداشمو پر کنم ازحرف بندازم جون زنش(من)

گفته صبرکنید من یه دعوابندازم خونشون😐😐😐

منم شنیدم گفتم تا این دعواننداخته خودم به شوهرم بگم قضیه رو...وگفتم اونم چیزی نگفت بنده خدا

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب دیگه ب خیرگذشت

زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..

خداروشکر که شوهرت چیزی نگفته

مادر کی میایی تا من هم طعم شیرین مادر شدن رو بچشم؟ جانانم چند بار است که خواب تو را دیده ام در بغل بودی چه حس شیرینی بود بودنت .دلبندم چند تار موهای مامان و باباسفید شده پس تو نمیخواهیی بیایی و بمانی برای من برادرت تا ۳۹ هفته مهمان دلم بود چقدر حس زیبایی بود بودنش برای من اما برادرت قبل آمدن به بغلم به سوی آسمان پر کشید مادر این همه درد و رنج کافی نیست ؟؟؟؟درد از دست دادن برادرت درد نیامدن تو مادر دلم برای در آغوش گرفتنت پر میکشد تا کی حسرت شنیدن خنده هایت را بکشم مادر کی تو میایی من را صدا کنی مامان و من با همه وجودم بگویم جانم عزیزتر از جان مادر