2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم میخاست دعوابندازه خونمون😤😤😤

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 34 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب کردی ک گفتی به شوهرت ولی من به جای تو بودم ی حور جمعش میکردم اون خواهر شوهرتو دیگه جرات نکنه این ...

نمیدونید بخدا تاحالا چندبار دعوا انداخته بین منوشوهرم خییییلی خیییلی بده

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

چرااحساس کردم حساب میبری از خواهرشوهرت؟🤔

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔
مگه نگفتی بزرگه خوبه .؟شیطان ک

نه جا به جا شد کوچیکه خوبه

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

چرااحساس کردم حساب میبری از خواهرشوهرت؟🤔

نه حساب نمیبرم کل خونوادش حساب میبرن ما عروسا هوار میکشیم

فضولن فضووول والبته حسوووود. خودشون دنیاروداشته باشن عب ندارهدبیشترم میخان. چشم ندارن ادم یه چیزبخره یابپوشه. البته مال من که اینجورن

آی ام امام رضایی😍.       خدایا هرچی دارم تو دادی شکرت به همه چیز   ❤  همیشه بهم  حواست هست .                         👼🏻👣❤ چند سال گذشت ولی هنوز نی نی نیومده. اما من به مهربونی خدا دلگرمم ومطمن و میدونم هروقت درست ببینه خلق بچم براش کاری نداره. پس ایشالله تا اونروز منتظر و با امید میمونم. مرسی خداجون که امام رضات روبه ما دادی. منت بزرگی سرمون گذاشتی. امام رضا روصداکن تا دست محبتش روببینی ! نا امیدت نمیکنه چون مهربونه !
خوب کردی ب شوهرت گفتی بعدش مطمئنن باش اونی ک این حرفارو اومده بهت زده از طرف توهم خبر میبره برا اون ...

نه اونم زخم خورده س مث من

نه حساب نمیبرم کل خونوادش حساب میبرن ما عروسا هوار میکشیم

همونه یکی حسابش کرده ک دست بالاگرفته خودشو عجباا چ فضوله

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔
فضولن فضووول والبته حسوووود. خودشون دنیاروداشته باشن عب ندارهدبیشترم میخان. چشم ندارن ادم یه چیزبخره ...

به خدا مال ماهم اینطوریه