2777
2789
عنوان

نظرتون درموردبارداری تواین شرایط

152 بازدید | 20 پست

بچه هامن دخترم4سالشه..

چون یه بچه ی دیگه میخوام مشاوره میگه الان بهترین وقته برای بچه ی دوم..

به نظرتون توی این موقعیت کروناکاردرستیه باردارشدن یانه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باردارشدم تو‌کرونا زایمانم کردم برنامه مامان ها شبکه ۳یه چیز جالب گفت...گفت ما هی بگیم اوضاع درست شه بعد الان از وقتی بدنیا اومدیم زندگی همین بوده 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

به نظرم به جای کرونا به اوضاع مالی و روحی خودت و همسرت نگاه کن اگه اوکیه اقدام کن

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
بارداری ک ربطی به کرونا نداره گلم ...من زایمانم افتاد تو کرونا مگه میدونستم؟

اخه یه بارهمینجادیدم تاپیک زده بودن چراتوی همچین شرایطی باردارمیشین وازاین حرفا..

گفتم نکنه واقعاکاراشتباهیه  

عزیزم زندگی ادامه داره هرجور ک هست 

کار به کرونا نداشته باش خدای بزرگ این کرونا رو هم از بین میبره به زودی ان شالله

عمرانسان دست خداست چ باردار باشی چ نباشی

ان شالله ۱۰۰ سال عمر باعزت داشته باشی

وخدایی که به شدت کافی  ست🦋💋کاربر قدیمی هستم یهویی پریدم 😭🤭همون @kitty7300  هستم🤗
به نظرم به جای کرونا به اوضاع مالی و روحی خودت و همسرت نگاه کن اگه اوکیه اقدام کن

درسته عزیزم خداروشکروضعمون متوسطه ودستمون به دهنمون میرسه..خودمم میگم تادستم توکاره یه باراونم به امیدخدابزرگ کنم فاصله سنی زیادواقعاسخته

اخه یه بارهمینجادیدم تاپیک زده بودن چراتوی همچین شرایطی باردارمیشین وازاین حرفا.. گفتم نکنه واقعاکا ...

عزیزم من تو اوج ارامش تو بهترین موقعیت باردارشدم اما اخر فروردین زایمان کردم ....حالا عروسی و مجالس و ادم کنسل میکنه اما دیگه بچه دار شدن بی ربطه به نظرم

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉
درسته عزیزم خداروشکروضعمون متوسطه ودستمون به دهنمون میرسه..خودمم میگم تادستم توکاره یه باراونم به ام ...

پس مبااااارکههه 👶🏼👶🏼😍😍

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده

اوایل کرونا خواهرم باردار بود هیچ دکتری تو مطب نبود به سختی باید این شهر و اون شهر دنبال ی دکتر میگشت .سختش شد سیسمونی رو با استرس و ترس رفتن از ی مغازه خریدن .یکی از فامیلامون دیابت داشت باردارم بود متاسفانه فوت شد خواهرم خیلی ترسیده بود چن تا از فامیلای باردارمونم جدیدا کرونا گرفتن واسه دارو دکتر خیلی دردسر داره .

عزیزم من تو اوج ارامش تو بهترین موقعیت باردارشدم اما اخر فروردین زایمان کردم ....حالا عروسی و مجالس ...

کاملادرسته..عزیزم توی این دوران بایدبرن بیمارستان خصوصی واسه زایمان؟