الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من باردارشدم توکرونا زایمانم کردم برنامه مامان ها شبکه ۳یه چیز جالب گفت...گفت ما هی بگیم اوضاع درست شه بعد الان از وقتی بدنیا اومدیم زندگی همین بوده
خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن
اخه یه بارهمینجادیدم تاپیک زده بودن چراتوی همچین شرایطی باردارمیشین وازاین حرفا.. گفتم نکنه واقعاکا ...
عزیزم من تو اوج ارامش تو بهترین موقعیت باردارشدم اما اخر فروردین زایمان کردم ....حالا عروسی و مجالس و ادم کنسل میکنه اما دیگه بچه دار شدن بی ربطه به نظرم
هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉
اوایل کرونا خواهرم باردار بود هیچ دکتری تو مطب نبود به سختی باید این شهر و اون شهر دنبال ی دکتر میگشت .سختش شد سیسمونی رو با استرس و ترس رفتن از ی مغازه خریدن .یکی از فامیلامون دیابت داشت باردارم بود متاسفانه فوت شد خواهرم خیلی ترسیده بود چن تا از فامیلای باردارمونم جدیدا کرونا گرفتن واسه دارو دکتر خیلی دردسر داره .