2777
2789

سرشبی شوهرم گاوم دعوامون شد فحش و فحش کاری 

الانم پسر عوضیش 

خدایا به عظمتت قسم یه بار خلاصم کن بمیرم راحت شم

پسرم هرررررر چی بگم عوضیه تو یه مسائلی دخالت میکنه و نظر میده که به قرآن آدم شک میکنه بچم باشه انگاری دشمن خونی منه یا بچه هووم

سر تکالیفش منو کشته 

قشنگگگگگ می... به اعصابت وقتی در حد انفجار و مردنی بهت میخنده یا حرفایی میزنه حرصت بده 

به قرآن نمیکشم کلیییی نفرینش کردم از بس حرص و گررریهه الان طوریم که فک میکنم بخوابم حتما یه چیم میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میفهممتون

الان عصبی هستین

انشالله زودی به ارامش برسین

همسرم صدام میزنه:گل بانو👉این امضای قبلیم بود....همسرم صدام میزد گل بانو‌ ولی از مامانم یاد گرفته بود.مامانم همیشه صدام میزدن گل بانو....وقتی مامانم یکدفعه ای تنهام گذاشت و آسمونی شد به شوهرم گفتم دیگه صدام نزن گل بانو....مامانم گل بانوشو با خودش برد زیر خاک😔

عزیز دلم آرووم باش بقول خودت اونا با حرص تو میخندن به جای داد بیداد تکالیفش بسپار به خودش تا بیاد التماستو بکنه کلا اینجور ادمارو بزار به حال خودشون

روانشناسی 💟خدایا شکرت بابت فندق توی دلم❤ ..التماس دعا...

میخوای ادبش کنی بی اهمیت باش بهش آتو نده اون میدونه با چی حرص میخوری اون کارو انجام میده ولی شما نمیدونی چطوری باهاش برخورد کنی 

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بلاخره منم بعد هفت سال مامان شدم.خدایا خودت نی نیمو  حفظ کن صحیح و سالم بیاد بغلم ..ان  شاءالله  روزی همه منتظرا....منتظرا ناامید نباشید فقط من یک درصد هم فکر نمیکردم باردار بشم ولی بلطف خدا شدم😍❤

منم باشوهرم ی دعوایی کردم کم مونده بود سکته کنم 

#سعی کنیم مفیدباشیم .( تجربهمشاورهخانوادگی روانی بالینی دارم) #به نظرمن مظلوم ترین زن دنیا زنیه که یه روز انقدر قوی بود ک غرورشو هیچ کس نمیتونست بشکنه ..تااینکه یک روز یه نفر پیدا میشه و تمام غرورشو به بادمیده دیگه ارخودش میگذره و تمام عمرشو صرف بچه ش میکنه..#به نظر شما چی این دنیا واقعا عدالتی داره؟...!

عزیزم مشکلت اینه زیادی پیگیرشونی

از فردا با پسرت حرف نزن بیمحلیش کن بزار بیاد عذرخواهی

با شوهرتم جلو بچت بحث نکن تا دخالت نکنه.

دیدی پسرت داره حرصت میده بیمحلی کن و به شوهرت بگو جلو اون طرفداریتو بکنه.

به شوهرتم زیاد پیگیر نباش.مسایل بی اهمیت رو سرش گیر ندع

بابا بخدا من کاربر قدیمی ام.سایت بروز شد کاربریم پرید.نسخه جدید ازت بدم میاد😒😒