2777
2789
عنوان

از این قاتل چیزی یادتون هست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5370 بازدید | 85 پست
خاک تو سرشون کاش اعدام میشدند پدره چطور رضایت داده باید فقط میگفت قصاص

مادر سمیه نذاشته گویا

حتی سعی داشته پلیس رو گمراه کنه تا نفهمن دختر خودش قاتله

بالاخره مادره داغ دوتا بچه سو دیده. دیگه تحمل مردن سومی رو نداشته و بدتر اینکه اون نفر سوم قاتل قبلیا باشه

مادر سمیه نذاشته گویا حتی سعی داشته پلیس رو گمراه کنه تا نفهمن دختر خودش قاتله بالاخره مادره داغ د ...

وا چه مادری بوده والا دل بزرگی داشته 😞

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو دادگاه سر دخترشو نوازش میکرده 😔 واقعا چی کشیده این مادر

چه مادری بوده وا😞منکه میگم باید میزاشت اعدام بشه حتی خوده مادره هم میخواسته بکشه این چ دختریه ک دیگه نازشم بکنه

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
بترسید از روزی که در مورد شما همچین رفتاری بشه بعد بگن شایدم اشتباه کردم

وای تو چرا حس میکنی باکلاس ترین و باسوادترین و شاخ ترین زن توی ایران هستی.فقط همه رو نصیحت میکنی به همه نظر میدی به همه از بالا نگاه میکنی.حالت از خودت به هم نمیخوره واقعا؟؟؟فقط تاپیک میزنی اخلاقو ادب به بقیه یاد میدی یا کلاس الکی میذاری.یه اسم بید رو نگفتی تو تاپیکت سیلور فیش سیلور فیش کردی که مثلا تو باسوادی و همه بی سواد؟؟؟ولمون کن توروخدا حالمون از کلاس گذاشتنای الکی تو بهمخورد

انجام پروژه ها و تحقیق های دانشجویی با قیمت توافقی و تحویل در کمترین زمان ممکن
بترسید از روزی که در مورد شما همچین رفتاری بشه بعد بگن شایدم اشتباه کردم

حالا یه نظری دادم بعدشم گفتم شاید اشتباه گرفتم.تو چی میگی این وسط چقدر تهوع آوره حرکاتت خدایا.کمبود چی داری این همه خودنمایی میکنی هم تو تاپیکای خودت هم تو تاپیکای دیگران.الان همه زنها باسوادن تحصیلات عالی دارن کتاب میخونن فکر میکنن بخدا فقط تو نیستی که اینارو میدونی.ولمون کن.به نی نی سایت رو اسیر کردی

انجام پروژه ها و تحقیق های دانشجویی با قیمت توافقی و تحویل در کمترین زمان ممکن

خفاش شب بعنوان راننده تاکسی زنا رو سوار میکرد بعد تجاوز میکشتشون و وسایلشو میدزدید

اون سعید حنایی بود که زنای خیابونیو میکشت نه خفاش شب

من یه مصاحبه از سعید حنایی و خانوادش دیدم که همشون به کار این مرتیکه افتخار میکردن

اره من یادمه.ولی من همیشه به خوبی ازش یاد میکنم.چون همش زنهای هرزه رو میکشت.فاحشه هارو.حتی موقع اعدا ...

عزیزم حالا اون برای تبرئه کردن خودش یه چیزی گفت شما چرا باور کردید؟

تو قربانیاش دختر دانشجوی دندانپزشکی بود که از همدان به تهران اومده بود و تو ترمینال به عنوان تاکسی سوارش کرده بود

یا زنی بود که برای عیادت به بیمارستان داشت میرفت

حتی خواهر زاده خودشم خواسته بود بکشه

بعدشم با زنهای خوب کاری نداشت فاحشه هارو میبرد واین بلا رو سرش میاورد آره تواعتراف گفته بود عشق زندگ ...

خفاش شب به عنوان تاکسی قربانیارو سوار میکرد و بعد تجاوز میکشت قربانیاش فاحشه نبودن گوگل کنید لطفا