2777
2789
عنوان

از این قاتل چیزی یادتون هست؟

5366 بازدید | 85 پست

خفاش شب یه قاتل دهه 70 بود که زنها رو بعد تجاوز میکشت

9تازن رو کشت تا گیر افتاد

میخوام بدونم چطوری گیر افتاد. چون من یادمه میگفتن یکی از زنهایی که دزدیده موفق شده با بند کیفش اون مرد رو به مرز خفگی بکشونه و رهاش کرده و فرار کرده.بعضیا هم میگن اون زن حین... ض ا شدن خفاش شب تونسته فرار کنه... 

خیلی ذهنم درگیر شده از ظهر که چطوری گیر افتاد...

اگر یادتونه بگید  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره من یادمه.ولی من همیشه به خوبی ازش یاد میکنم.چون همش زنهای هرزه رو میکشت.فاحشه هارو.حتی موقع اعدام هم گفت من ناراحت نیستم احساس میکنم به رسالتم عمل کردم و زندگی خیلیارو نجات دادم.دستش درد نکنه خدا رحمتش کنه

انجام پروژه ها و تحقیق های دانشجویی با قیمت توافقی و تحویل در کمترین زمان ممکن

من یادمه چقدر هم میترسیدم

تازه نووجون بودم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

منم یادمه

خیلی بچه بودم یادمه نه بار رفت بالای دار تا اعدام شد

دهه هفتاد چه جنایت هایی بود

اون شاهرخ سمیه که باور نکردنی بود

خدایا تو بساز...خودت بسازی قشنگ تره❤🤩🙃🙏