2777
2789
عنوان

اولین رابطه خیلی درد داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 291163 بازدید | 248 پست
خب همین دوست داری دیده بشی سن حساسی داری کنکور داری دوس داری بقیه بگن آدم خوبی هستی همه جا با دس ...

دیده بشم ن ، اومدم توی این تاپیک ببینم کیا مث من متفاوت فکر میکنن ک فهمیدم هیچکس ، از نظر من رابطه فققط و فققطط باید یه بار باهش ، از دومین بار کار اشتباهیه ، میخوام مهندسی پزشکی شریف قبول شم، خوبه؟ روزی حدود ۹ ساعت درس میخونم شبا مطام تو گوشی ، راستش میخوام خودم برا زندگیم تصمبم بگیرم ، نمیخوام یه مرد بهم دستور بده ،  امیدوارم موفق شم ، میدونی وقتی پسرا ببینن همچین دختر خوشملی اینطوری فکر میکنه و از پسرا بدشون میاد  زد حاله براشون   و منم میخوام همش زد حال بزنم بهشون😐عاره سنم حساسه ولی میدونی اگه میخواستم دیده شم میگفتم بازیگر یا خواننده شم ، ولی میخوام موفق شم ، شما از رابطه داشتن خوشت میاد عایا؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیده بشم ن ، اومدم توی این تاپیک ببینم کیا مث من متفاوت فکر میکنن ک فهمیدم هیچکس ، از نظر من رابطه ف ...

خب من ۳سال پیش عاشق شدم کم کم این حس به وجود اومد

کی گفته مردا تصمیم میگیرن؟ نامزد من حتی اگه همین الان بهش بگم میخوام برم یه شهری دیگ تنها زندگی کنم کاری نداره در صورتیکه خانوادم کار دارن...خب آدما باهم متفاوتن من یکیو انتخاب کردم که مردسالار نباشه

راجع به درس خوندن به ساعت خیلی توجه نکن

ببین درسو متوجه شدیو خوب تست میزنی؟ اگه آره پس حله همین ۹ساعت اگه نه باید کیفیتو کمیتو ببری بالا

معمولا مگن بچه مثبته ، مشکل هم ندارماا    

عزیزم اینا چرا بت گیر دادن دوس نداری نظر شخصیته اح گوش نده   چرا به هم جنسامون احترام نمی زاریم 

در من دخترکی پریشان با قلبی پر از درد چشمانی پر از اشک ایستاد      اما خود من هنوز قوی ایستاده ام♡♡○●
و البته تست هامو خوب میزنم

منم مثل شما بودم

۱۹ سالگی متوجه نیازم شدم تا چند سال افسرده بودم  

بعدشم چند سال پسرا رو مورد آزمایش قرار میدادم و راستشو بخوای فکر کنم خیلیاشونو مورد آزار و اذیت قرار دادم

الانم ۲۸ سالمه هنوز مجردم