2777
2789
عنوان

اولین رابطه خیلی درد داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 291359 بازدید | 248 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باشه حالابیا بغلم😂

ببین گفتم همیشه دوست داشتم و دارم ک درس بخونم ، حس خوبی از درس خوندم میگیرم چون میدونم فایده داره ، چون میدونم اینده داره ، بعدا ک من یکی شدم مث انیشتین کسایی ک میگن رابطه و اینا خوبه و حلاک رابطه و جنس مخالفن توی یه خونه ی ۱۰ متری دارن کلفتی میکنن و پشیمونن ازین ک درس نخوندن ، نمیدونی چه ادمایی رو دیدم ک با دادن و حلاک جنس مخالف بودن زندگیشون نابود شده ، من دوس دارم درس بخونم خودم باشم ، البته خودم باشم و اکیپم❤❤دوست دارم خودم زندگی کنم هیچ احتیاجی به جنس مخالفم ندارم و نداشتم

ببخشید سوال میکنم اگه دوس داشتین جواب ندین شوهرتون الان سرد مزاجه یا گرم؟ هفته ای چن بار رابطه داری ...

نه هورمون گرمیم اگه غصه دوش گرفتن سر صبح رو نداشته باشه هرشب ولی یه شب درمیان حتی تو بارداری

چرا مگه بااین حرفا کسی تحریک میشه؟خیلی گنده کردین یه چیز طبیعی رو.....

عزیز از نظر اینا اینجور سوالات اشکال دارع ولی مادرشوهر خواهرشوهر و اینا اشکال نداره فقط اونا باید باشه

اسم کاربریم محمدعلی اسم پســرمه❤اشتباه تایپ شد نتونستم درستش کنم😤
عزیزم هرکسی مسئول زندگی خودشه❤گفتیم شاید کمکی باشه وگرنه کسی با تو کاری نداره که

جالبه بدونبد ک از همون ثانیه ای ک فهمیدم سک...س و اینا چیه دغدغه ی هرشبم این شده بود ک اخرش به کجا میرسه؟اخرش براشون نون میشه؟ اب میشه؟ اخرش معروف میشن؟پولدار میشن؟یه ذره لذت الکی هه ، لذت رو میتونی با خوردن غذا های مختلف ، سفر کردن ، خرید کردن ، یاد گرفتندچیز های جدید بدست اورد ، این لذتا رو بچشی دیه حالت از رابطه بهم میخوره ، کسایی ک هی میدادن فک میکردن اخرش یچی میشه ولی نشد ، همین مامان بزرگم همبشه میگفت پشیمونم ازین ک هیچوقت درس نخوندم ، انقدر پشیمون بود گریه میکرد دل مارم اتیش میزد ، من از خوندن و یاد گرفتن خوشم میاد ، اینطوری لذت میبرم میدونی؟

عزیز از نظر اینا اینجور سوالات اشکال دارع ولی مادرشوهر خواهرشوهر و اینا اشکال نداره فقط اونا باید با ...

خب وقتی بدونی در حال حاضر چندتا مرد هم دارن پستهای شما رو میخونن باز هم همینجوری حرف میزنی؟

شک نکن پشت چندتا از این کاربریهای خانم ، مرد نشسته 

فقط خواستم بدونی که اگه براتون مهمه اینجا از اینجور مسائل خصوصی صحبت نکنید 

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚
جالبه بدونبد ک از همون ثانیه ای ک فهمیدم سک...س و اینا چیه دغدغه ی هرشبم این شده بود ک اخرش به کجا م ...

عزیزم منکه رابطه جنسیو دوست دارم اندازه تو بهش فکر نمیکنم...به نظرم آسیب اصلیو به تو زده که همش بهش فکر میکنی

اگه دوس نداری نیازی نیست بقیه بدونن یا انقد بگی

مگه شما منو میشناسی؟

به شناختن و عدم شناخت نیست . متاسفانه بین کاربرای این سایت بعضا آقا ، نوجوان و .... هستند بهتره بیشتر رعایت کنیم.

‌‌‌یه روزنامه نگار هستم با افتخار☝
چرا مگه بااین حرفا کسی تحریک میشه؟خیلی گنده کردین یه چیز طبیعی رو.....

نه عزیز.بزرگنمایی نیست . متاسفانه بین کاربران بعضا آقا یا نوجوان و .. هستند بهتره ملاحظاتی رو رعایت کنیم

‌‌‌یه روزنامه نگار هستم با افتخار☝