2777
2789
عنوان

یه سوال دارم میشه بیاین

78 بازدید | 10 پست

ب نظرت اگ ب کسی ک پدر نداره برگردی بگی میام پدرتو درمیارم خیلی حرف بدیه؟؟؟

یکی بهم این حرفو زده خیلی ناراحتم نمیدونم اصلا معنیش چیه ففط سرم دردمیکنه وازوقتی گفته حالم بده..

تیکر بارداری نیست تیکر ازکمپ بیرون اومدن شوهرمه .میشه براش دعاکنید ؟دعاکنید اون روز بیاددنبالم یابهم زنگ بزنه که زندگی جدید وباارامش وپاکی رو شروع کنیم😔

ممکنع دلش بشکنع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

آره زشته

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توام بروپدراونودرار.تامام

بزرگتره وخیلی گردنم حق داره...اصلا موندم چی بگم

تیکر بارداری نیست تیکر ازکمپ بیرون اومدن شوهرمه .میشه براش دعاکنید ؟دعاکنید اون روز بیاددنبالم یابهم زنگ بزنه که زندگی جدید وباارامش وپاکی رو شروع کنیم😔

کسی که این حرف و زده باید ناراحت باشه نه تو،خودتو درگیر حرفای دیگران نکن،و بخاطر بیشعوریه اونا روح و ذهنتو اذیت نکن

اون حرفی که میخوای بزنی و اول به خودت بگو ببین ناراحت نمیشی بعد به زبون بیار🙋🏻‍♀💫
بزرگتره وخیلی گردنم حق داره...اصلا موندم چی بگم

بهش بگو خجالت بکش.فکرمیکردم خیلی بزرگی ولی بااین حرفت بی ارزش بودنتوبهم ثابت کردی.

ب خدا اعتماد داشته باش.. یجوری پازل زندگیتو میچینه ک لایقشی..
کسی که این حرف و زده باید ناراحت باشه نه تو،خودتو درگیر حرفای دیگران نکن،و بخاطر بیشعوریه اونا روح و ...

نمیدونم چرا انقد بهم برخورد پیش خودم میگم شاید انقدرها هم بد نباشه حرفش.‌.

ولی قطعا قطع رابطه کامل هستم باهاش

بهش بگو خجالت بکش.فکرمیکردم خیلی بزرگی ولی بااین حرفت بی ارزش بودنتوبهم ثابت کردی.

دقیقا چقد گاهی ادمارو بزرگ میکنیم تو ذهن خودمون 😔

نمیدونم چرا انقد بهم برخورد پیش خودم میگم شاید انقدرها هم بد نباشه حرفش.‌. ولی قطعا قطع رابطه کامل ...

حرفش حالا بد بود یا خوب بود اصلن مهم نیست،زیاد بزرگ نکن مسائلو،حتمن قطع رابطه کن اگه حالت بهتر میشه،حتمن کاری که فکر میکنی درسته‌رو انجام بده،و سعی کن انقدر قوی باشی که هیچ چییییییز ناراحتت نکنه،پدرت فوت کرده خدا رحمتش کنه،با حرف این و اون اتفاقی برای اون خدابیامرز نمیوفته،اون کسی‌هم که این حرف و زده کارمای دل شکسترو پس میده.

اون حرفی که میخوای بزنی و اول به خودت بگو ببین ناراحت نمیشی بعد به زبون بیار🙋🏻‍♀💫
حرفش حالا بد بود یا خوب بود اصلن مهم نیست،زیاد بزرگ نکن مسائلو،حتمن قطع رابطه کن اگه حالت بهتر میشه، ...

سعی میکنم بهش فکرنکنم عزیزم ممنونم