2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

Tv24

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بازی مافیا دیگه.. جدید ساختن من اونو میگم که رضا شفیعی جم و حامد اهنگی اینا هستن توش...

میدونم همونیکه یه مدت بهنام تشکر بود؟؟؟؟موضوعش چیه هیچی نمیفهم ازش

باید دروغ بگن؟؟

میدونم همونیکه یه مدت بهنام تشکر بود؟؟؟؟موضوعش چیه هیچی نمیفهم ازش باید دروغ بگن؟؟

اره ولی من جدیدشو میخام که هادی کاظمی رضا شفیعی جمع هستن توش...

بازیشو نمیشه اینجوری توضیح بدم..یه سری سهروندن ی سری مافیا توشون پلیس و پزشک و شخصیت های دیگه هم هست...هیچ کس نباید لو بده کیه جز شهروندا...ولی خب همه خودشونو شهروند جا میزنن.اره باید دروغ بگن...یجورایی حس روانشناسی داره..

Tv24

ساعت چن؟ 

♥️♥️خدای مهربونم ممنونم که حاجتمو دادی ♥️♥️              آدما کلا چهار دستن یا ممد یا فاطی یا زهران یا علی😐 بقیه دوستای اینان. 😑😑                                                                  یه بار هم تو اتوبوس جامو به یه پیرزن ندادم بالا سرم وایساده بود نگا معنا دار می‌کرد، منم موقع پیاده شدن می‌لنگیدم که عذاب وجدان بگیره😬🤪                                   
ساعت چن؟ 

نزدیک 10اینا

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

سلام وقت بخیر سال نو مبارک عزیزم یه جا عنوان کردین مادرتون رفتن پیش دعا نویس که کارش خیلی خوب بوده شماره ای آدرسی از اون دعا نویس دارین دراختیارم بزارین ممنون

لطفا خودتون رو همیشه تو موقعیت خوب قرار بدید که مجبور نشین عذرخواهی کنین یا معذب شین و.......❤💋جان لایتناهی همیشه سرموقع میرسه قربونش برم.جایی که ایمان نباشه ترس میاد پس همیشه ایمانتوقوی نگه دار