2777
2789
عنوان

تزریق چربی گودی چشم

800 بازدید | 12 پست

سلام

من گودی زیر چشمم ارثی و زیاده قصد دارم برم تزریق چربی انجام بدم. گسی میدونه روش دستی و بادی جت چه فرقی دارند؟

ممکنه اگر کسی انجام داده و راضی هست راهنمایی بکنه؟

امروز رفتم پیش دکتر هومن ریاضی گقفت چربی رو از زیر شکم میگیره و گفت کل صورتم نیاز داره ...

میخوام چندجای دیگه هم مشاوره برم.

هزینتو چقد گفت؟

من تو اینستا رویان ودیدم عالیه آن.مخصوصا بادی چت

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  

منم گودی دارم

فقط نمیدونم فیلر بزنم یا چربی.

دوام کدوم بیشتره.

هزینه رو چقدر گفتن بهتون؟

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هزینتو چقد گفت؟ من تو اینستا رویان ودیدم عالیه آن.مخصوصا بادی چت

گفتن تا اخر آذر ۵ تومن برای کل صورت گفتند فرقی نداره چه یک ناحیه چه کل صورت همین قدر میگیرند و معمولا برای ماندگاری بعد ۶ ماه باید تکرار بشه

گفتن تا اخر آذر ۵ تومن برای کل صورت گفتند فرقی نداره چه یک ناحیه چه کل صورت همین قدر میگیرند و معمول ...

جالبه.و قیمت خوب.اگه کسایی که اونجا بودن بپرسی خوبه

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  
جالبه.و قیمت خوب.اگه کسایی که اونجا بودن بپرسی خوبه

بنظرم رویان قیمتش مناسب تر هست

۷ تومن روش بادی جت و شارژ رایگان یکبار،۳.۵ روش دستی و هربار شارژ ۵۰۰ تومن. ولی هنوز مشاوره نرفتم.

میخوام فرق روش دستی و بادی جت رو بدونم و اینکه نانو فت چه فرقی با چربی داره؟