2777
2789
عنوان

امروز یه فیلم دیدم حالم خیلی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 47 پست
اهم😐شوهره خیلی رو مخه😐ن قیافه داره نه اعصاب داره نه شرف داره😐

از اون لحاظ نگفتم برو تو اینترنت تحلیل فیلم رو ببین متوجه میشی منظور فیلم چی بود خیلی پر معنی تر از چیزیه که فکر میکنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با چشمای خودم دیدم

من نمی دونم اگه واقعی بود آخه اسم اتاقی چیزی رو در و دیوار بود. این اصلا هیچی ننوشته

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
وای منم دیدمش حالم بد شد

خداکنه دروغ باشه من یکی از اشناهامون داداشش سرحال بوده و حالش خوب ورزشکار بوده کرونا میگیره بستری میشه شب انقدر بازنش چت میکنم و عکس برای هم میفرستن صب ک میرن بیمارستان میگن مرده زنه اصلا باورش نمیشده اینجور چیزا ب شک ادم بیشتر دامن میزنه

اگه اون فیلمرو میگی که همه جا پرخون بود بود و اون مرده ها داداشم گفت چن سال پیش این فیلمو دیده مال ا ...

منم الان دیدم منهای اون مردی که داشت حرف میزد اصلشو بعدش گذاشت اصلا به یه زبون دیگه پرستارا حرف میزدن

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
منم الان دیدم منهای وون مردی که داشت حرف میزد اصلشو بعدش گذاشت اصلا به یه زبون دیگه پرستارا حرف میزد ...

اره  معلومه که روش صدا گزاشتن

ولی تو ایرانم همه چی هست قاچاق اعضا و ..ولی این فیلمه ایران نیس

خداکنه دروغ باشه من یکی از اشناهامون داداشش سرحال بوده و حالش خوب ورزشکار بوده کرونا میگیره بستری می ...

به چهره هاشون نمیخورد ایرانی باشن من ک باور نمیکنم

گرچه ازت خیلی دلگیرم ولی هنوزم تو خدای خوب منی💔
چیه 😂خوب منم اول نمیدونستم بعد که کمی تحقیق کردم فهمیدم عجب کارگردان باهوشی داشته فیلم  

من دیدم نقد فیلمو ،  انگار این مرده کارش این بوده همش تکرار میشده زن های جدید رو میاورده خونه و به فاک میداده😐

دروغه. فیلم صدا گذاری شده است

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!