2777
2789
عنوان

خیلی تنهام

| مشاهده متن کامل بحث + 704 بازدید | 72 پست
عزیزممممم شوهر و خانواده جز بدبختی چیزی ندارم خودت کار کن دستت تو جیب خودت باشه بکارتتم اصلا مهم نیس ...

باکارم دارم به هیجانمیرسم خونوادمم همش منتظرن شوهرکنم برم😔😔

أَلا بِذِكرِ اللَّهِ تَطمَئِنُّ القُلُوبُ  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عادیشم کسی نمیادخاستگاریم دیگه وقتی بدونن ک بکارتم ندارم...

هیچ ایرادی از تو نیست گرونیه زندگی سخته برا همین ازدواج کم شده کرونا هم که اوضاع رو بدتر کرده 

به نظرم یکمی خودتو قوی کن کاری که ۵۰۰ تومن بهت میون بیگاری محضه کار دیگه ای پیدا کن و یا تو فکر یاد گرفتن یه مهارت باش تا بتونی بهتز کار کنی 

بیخیال دیروز باش امروز بچسب و فقط به خدا و خودت تکیه کن وقتی اعتماد به نفست بالا بره میبیتی چقد  خواهی داشت

ترسم کزین چمن نبری آستین گِل کز گلشنش تحملِ خاری نمی‌کنی
هم دکتر نمیشناسم هم میترسم از بعدش و عذاب وجدانش

دیگه شناخت دکتر میخواد؟؟؟
برو کارت و انجام بده
از عزاب وجدان هم نترس
مهم نیست گزشته ات چی بوده.مهم اینه تو زندگی آینده ات تعهد سرت بشه

وقتی جنس مخالف میبینی بامزه نشو لعنتی !
وااا هزینه اش یه نفر میشناختم این کار کرده بود کلا 600 هزار تومن

تازه من کاری نکرده بودم فقط از بالا افتادم لای دو پام پنجره خورد جوری ک ی لنگم اینورش بود ی لنگش اونور نمیدونستم تا عقد کردم بعد ک رفتم پزشکی قانونی متوجه شدم ک بکارتم. ...

خدایا همه مریضارو شفا بده.
تازه من کاری نکرده بودم فقط از بالا افتادم لای دو پام پنجره خورد جوری ک ی لنگم اینورش بود ی لنگش اون ...

یا پسری یا اسکلی 

ترسم کزین چمن نبری آستین گِل کز گلشنش تحملِ خاری نمی‌کنی
عذاب وجدان نداشتی بعدش

ن اخه من با نامزادم رفتم درستش کردم...ی کم پیچیدس قضیه من. من دلم همین شوهرم ک الان زندگی میکنم میخاست بعد عقد یکی دیگ بودم میخاستم طلاق بگیرم و باید میرفتم پزشکی قانونی ک مطمعن بشم دخترم. .ک مهریمو نصف بدن اگ زن بودم مهرو کامل میدن ولی خب ابرو ریزی میشد چون نامزاد عقدیش بودم ولی توی خونه خودمون نرفته بودیم 

خدایا همه مریضارو شفا بده.