2777
2789
عنوان

خیلی تنهام

| مشاهده متن کامل بحث + 704 بازدید | 72 پست
روانشناسم رفتم  فقط فکرپولن😔

سلام عزیزم من هم بکارتم از دست دادم ولی براب کسی ک اومد خاستگاریم ولی خانوادم نزاشتن باهاش ازدواج کنم .خیلی تلاش کردم .حتی خود طرف برای اینکه منو بدست بیاره گفت ک من زنش کردم ولی خانوادم قبول نکردن.ومن موندم و بدون بکارت.بعد از اون قضیه افسردگی گرفتم حتی یه بسته قرص خوردم خودکشی کنم ولی دوسه روز فقط خوابیدم و زنده موندم.حتی به فکرم زد با طرف فرار کنم ولی نکردم.بعدتنها امیدم خدا شد .و توکل به خودش کردم .چسبیدم به خداو متحول شدم و ..عذاب وجدان داشتم ک آخرش چی میشه .حتی دکتر هم پیدا شد ترمیم کنم ولی نکردم.تا اینکه خدا یه مردی گذاشت سر راهم ک مسالم رو فهمید و باهاش کنار اومد اصلا یه بارم به روم نیاورد اومد خاستگاریم خانوادم قبولش نکردن دیگه مجبور شدم چون سنم هم بالا بود رفتم خودم عقد کردیم .خدابزرگه...انشالله به خدا توکل کن خدا مشکل گشاست

هرلحظه ک تسلیمم در کارگه تقدیر.آرام تر از آهو بی باکتر از شیرم.هرلحظه ک میکوشم در کار کنم تدبیر.رنج از پی رنج آید .زنجیر پی زنجیر👐👐👐👐
بچت چی شد؟ 

بچم بخاطر نامردی پدرش تو شش ماهگی فوت شد بچه نارس بوده ترخیص شده کسی هم بالا نیاورده که اینجوریه نمیدونم نمیدونستن که ریه نارس یا مخصوصا برای ترخیص نگفتن که بستری نشه بچم درگیر دردای من شد و رفت 

خدایا خودت خیر و صلاح زندگیمو رقم بزن و بهم ابرو بده-میشه برای حاجت روایم صلوات بفرستید🌸اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچم بخاطر نامردی پدرش تو شش ماهگی فوت شد بچه نارس بوده ترخیص شده کسی هم بالا نیاورده که اینجوریه نمی ...

عزیزم 

انشالله خدا صبرت بده 

کاش مادره منم سره من سقط می‌کرد منو با یه بابای نامرد به دنیا نیوورد 

غصه نخور گلم   بهتر از این بود که بعدها غصه بچتم بخوری.. 

الان چند ََسالته؟ طلاق گرفتی یا هنوز باهاش زندگی میکنی

سلام عزیزم من هم بکارتم از دست دادم ولی براب کسی ک اومد خاستگاریم ولی خانوادم نزاشتن باهاش ازدواج کن ...

باز مرام پسره که اومدخاستگاریت مال من ک گردنم نگرفت. اینجا کسی دختری ک بکارت نداره رونمیگیره امیدوارم منم مثل تو شانس داشته باشم

أَلا بِذِكرِ اللَّهِ تَطمَئِنُّ القُلُوبُ  
عزیزم  انشالله خدا صبرت بده  کاش مادره منم سره من سقط می‌کرد منو با یه بابای نامرد به دن ...

ازدواج نکردیم که طلاق بگیریم😭

25سالمه ک یازده سالش پای یه نامرد حروم شد

به بچم هم رحم نکرد عین خودم چند روزی میشه خودم تمومش کردم دیگه اینقد تحقیر شدم تا خودم رفتم خیلی سختی کشیدم برام دعا کن مشکلاتم تموم بشه و مشکل جدید دیگه نیاد

خدایا خودت خیر و صلاح زندگیمو رقم بزن و بهم ابرو بده-میشه برای حاجت روایم صلوات بفرستید🌸اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌸
ازدواج نکردیم که طلاق بگیریم😭 25سالمه ک یازده سالش پای یه نامرد حروم شد به بچم هم رحم نکرد عین خو ...

انشالله عزیزم. 

انشالله خدا کمکت کنه 

غصه نخور گلی 

برو سره کار یا کلاسای هنری 

برو نقاشی  آرایشگری 

فکر کن از الان به بعد به دنیا اومدی

انشالله عزیزم.  انشالله خدا کمکت کنه  غصه نخور گلی  برو سره کار یا کلاسای هنری&nbs ...

به حرف اسونه اما جمع کردن زندگیم برای خیلی سخته 💔

باز مرام پسره که اومدخاستگاریت مال من ک گردنم نگرفت. اینجا کسی دختری ک بکارت نداره رونمیگیره امیدوار ...

توکل به خدا.خدابزرگه

هرلحظه ک تسلیمم در کارگه تقدیر.آرام تر از آهو بی باکتر از شیرم.هرلحظه ک میکوشم در کار کنم تدبیر.رنج از پی رنج آید .زنجیر پی زنجیر👐👐👐👐
به حرف اسونه اما جمع کردن زندگیم برای خیلی سخته 💔

میفهممت عزیزم 

به خدا منم یه چیزایی تو زندگیم دیدم بهت بگم میگی چه جوری دووم آورده چندین سال زیر نطر روانشناس قرص بودم😥

الان 28 سالمه ولی خدا سر شاهده اندازه یک سالم زندگی نکردم.... 

تمام تلاشتو بکن گلم منم دارم تلاشه خودمو میکنم افسردگی بر نگرده ولی داره بر میگرده 

ولی بازم تلاش میکنم

میفهممت عزیزم  به خدا منم یه چیزایی تو زندگیم دیدم بهت بگم میگی چه جوری دووم آورده چندین سال ز ...

من بعضی وقتا حالم خوبه بعضی وقتا حالم بد میشه ولی جدیدا حالم بد میشه عین دیوونها میشم آلان یه هفته که ازش خبر ندارم و حالم خوبه میدونم پایدار نیست و بر میگرده خدا ب شما و من کمک کنه به آرامش قلبی برسیم

انشالله عزیزم اگه میتونی محل زندگیتو عوص کن. با خط کلا همه چی

خداروشکر شهری که من زندگی میکنم با شهر اون یکی نیست و راحتم