2777
2789
عنوان

روز 11 انتقال و بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 2969 بازدید | 29 پست
شاد باش استرس نداشته باش باور کن که مادر شدی مطمئن باش که میشی...من از اول تا اخر اصلا استرس نداشتم ...

منم نداشتم فقط، جمعه یهو ی حالی شدم گریم گرفت با امروز ک بی بی زدم از صبح سردرد گرفتم از روز اول خیلی شاد بودم و خوشحال ازاینکه خدا بهم این لطف و کرده ک دوتا موجود گذاشته دلم رشد کنن... .ایقد میخندیدیم  ک نگو... امروز بد شدم... حالا نزنین خوشگلت چی هست چند ماهته

🌹از فکر مثبت کردن  و نتیجه ندادن خسته شدم انگاری خداباهم قهر کرده دلم نی نی سالم میخاد نمیدونم بگم امید دارم‌یا نامیدم ی حسی میگه امیدی دارم ولی دوباره ی سمت دلم میگه امیدت الکیه به هر حال بازم‌میگم خدایا صلاح منو تو‌بچه دار شدن قرار بده وهکه منتظرانی نی و‌نی و‌تو‌دلشون نی نی سالم  بزار بلند بگو آمین 
اهان اونم طبیعیه بخاطر دستکاری رحم و.. من از روز دهم تا دوازدهمم لک داشتم ولی کم😞باامپول قطع شد

خیره ان شالله... توهم نگران نباش.. خدا بد بندش نمیخاد

🌹از فکر مثبت کردن  و نتیجه ندادن خسته شدم انگاری خداباهم قهر کرده دلم نی نی سالم میخاد نمیدونم بگم امید دارم‌یا نامیدم ی حسی میگه امیدی دارم ولی دوباره ی سمت دلم میگه امیدت الکیه به هر حال بازم‌میگم خدایا صلاح منو تو‌بچه دار شدن قرار بده وهکه منتظرانی نی و‌نی و‌تو‌دلشون نی نی سالم  بزار بلند بگو آمین 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم نداشتم فقط، جمعه یهو ی حالی شدم گریم گرفت با امروز ک بی بی زدم از صبح سردرد گرفتم از روز اول خیل ...

تازه یه ماهه انتقال دادم قراره فردا برم دکتر برام دعا کن همه چی خوب باشه😍

مأیوس نباش ! من امیدم را در یأس یافتم، مهتابم را درشب ،عشقم رادرسال بد... وهنگامی که داشتم خاکستر میشدم گُر گرفتم...🌈 #احمدشاملو✍

صددرصد خوبه ان شالله... صدای قلب نی نی نازتو بشنوی.... 😍😍😍😍😍😍

صددرصد خوبه ان شالله... صدای قلب نی نی نازتو بشنوی.... 😍😍😍😍😍😍

ممنون ان شاءالله شمام مثبت بشی 

مثبت شدی خبرم کن ذوق کنم 😍😍😍

مأیوس نباش ! من امیدم را در یأس یافتم، مهتابم را درشب ،عشقم رادرسال بد... وهنگامی که داشتم خاکستر میشدم گُر گرفتم...🌈 #احمدشاملو✍

سلام عزیزم شما درد پریودی هم داشتین؟؟

میشه تاپیک اخرمو ببینی اگ چیزی میدونی بگی ممنون میشم

پروفایلم... ارزومه... لطفا واسه رسیدن بهش یدونه صلوات واسم بفرستید..❤ 
ممنون ان شاءالله شمام مثبت بشی  مثبت شدی خبرم کن ذوق کنم 😍😍😍

باش چشم

سلام عزیزم شما درد پریودی هم داشتین؟؟ میشه تاپیک اخرمو ببینی اگ چیزی میدونی بگی ممنون میشم

عزیزم جوابتو تو تاپیکت دادم ❤

عزيزم شما پيش کدوم دکتر ميرفتين؟

دکترم فاطمه سادات اعتماد قزوین

اما بیمارستان پیامبران تهران ای وی اف انجام دادم.

بيمارستان پيامبران پيش کدوم دکتر انجام دادين؟ نتيجه گرفتين؟ مشکلتون چي بود ؟

بله خداروشکر.مشکلی نداشتیم بدون دلیل.

دکتر شاکری انتقال انجام داد.