2777
2789

شوهرم بخاطر شغلش مجبور شد ماشینمونو بفروشه وبیشتر پس اندازمونو بده برای شغلش...الانم ک چندماهه ماشین نداریم چقدر دلم میخاد پسرمو بزارم خونه مامانم با شوهرم یکم با ماشین بریم بیرون و دور بزنیم و هوا بخوریم😍😍 تازه بهم ارث رسیده میخام ماشین بخرم فردا قرار شد دوباره اسم نویسی کنم دعا کنید اسمم دربیاد اینقدر شرمنده برادرشوهرم نباشیم خیلی مرد خوبیه خیلی وقتا ماشینشو بما قرض میده ولی هرچی باشه ماشین یکی دیگست ی خش روش برداره مارو مقصر میدونن و کلی باید شرمنده بشیم.. تاحالا اسم خودتون یا اقوامتون دراومده؟

باز تو سعادت داری و برادرشوهرت ماشین میده

برا ما ک...

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️برای سلامتی خانوادم و خانوادت یک صلوات میفرستی؟؟🙂👨‍👩‍👦ممنون🥀با نظرم مخالفی ریپلای نکن اعصاب بحث کردن با 🐑هارو ندارم    ،تیکر تولد۱سالگی پسرم  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باز تو سعادت داری و برادرشوهرت ماشین میده برا ما ک...

برادر شوهر بزرگم خیلی بما لطف داره همیشه باهامون خوب رفتار میکنه اگ کوچیک ترین کمکی پیش بیاد برامون انجام میده♥️

بله هم ما هم خواهر شوهرم هم دو سه تا دیگه از فامیلامون همزمان اسممون دراومد.ولی‌خواهرم اینا خیلی محتاج ماشینن هرچقد براشون مینویسیم در نمیاد😢

من یه تازه عروسم که بالاخره شدم خانوم خونه آبی خودم💙🤗دوستت دارم خونه نقلی من.....دوسش دارم اونو🔥🌠اونی که مث پاستیل خوشمزس....مث لازانیا جذاااابه🥰😘❤️تاریخ شروع زندگی.......99/8/8......رویاهاتو باور کن💌🍃