دوستان من ۴روز از موعود پریودیم میگذره و کلا من پریودیم دقیق هست فقط ماه پیش به جایی ۷ روز ۴ روز بود و این ماه هنوز پریود نشدم چند وقت قبل از تاریخ سینه هام درد میکرد شدید
و هراز گاهی یکم زیر دلم مثل درد پریودی میاد درد
به نظرتون باردارم؟
تعداد رای : 9
نظرسنجی
اره عزیزم صد درصد
9
100%
نه
0
0%
حال دلم فقط با خدا خوبه وقتی اینجارو میبینی از ته دل خداروصدا کن 💗👑 من پرنسس زندگی خودم هستم و لایق ملکه بودن و پرنسس بودن هستم من لایق عالیترین هستم
۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
منم شک داشتم البتع هنوز سه چهار روز مونده ب پریودی...صبح بی بی زدم منفی بود..یعنی باردار نیستم؟