2777
2789
عنوان

اینجا کسی تابلو فرش میبافهههه؟ لطفا بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 160748 بازدید | 5912 پست
میشه منم تو گروهتون عضو کنید

سلام عزیزم ........ من یه پکیج نخ و نقشه رودخانه چارلز از سایت دارکوب امروز خریدم ولی اصلا بازش نکردم و میخوام بفروشمش چون نتونستم برم یاد بگیرم قیمت 1،200،000 تومان گذاشتم که اگر بخواین تخفیف هم داره.... می تونید سرچ کنید قیمتش توی سایت بیشتر از اینه..... طرحش هم شیک و زیباست

خدا آن حس زیبایی است که در تاریکی صحرا، زمانی که هراس مرگ می دزدد سکوتت را، کسی آهسته می گوید: کنارت هستم ای تنها!.... و دل آرام می گیرد.
سلام اگه میشه منم ببرید تئ گروه لاین یا واتساپ شاید انگیزه ام بیشتر بشه واسه بافتن تابلو فرشم 091924 ...

سلام عزیزم ........ من یه پکیج نخ و نقشه رودخانه چارلز از سایت دارکوب امروز خریدم ولی اصلا بازش نکردم و میخوام بفروشمش چون نتونستم برم یاد بگیرم قیمت 1،200،000 تومان گذاشتم که اگر بخواین تخفیف هم داره.... می تونید سرچ کنید قیمتش توی سایت بیشتر از اینه..... طرحش هم شیک و زیباست

خدا آن حس زیبایی است که در تاریکی صحرا، زمانی که هراس مرگ می دزدد سکوتت را، کسی آهسته می گوید: کنارت هستم ای تنها!.... و دل آرام می گیرد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تابلو فرش چهره نارسیس کارپت بزرگترین شرکت تولید کننده و طراحی تابلو فرش ماشینی و چاپی در ایران و کاشان می باشد. برای دریافت اطلاعات بیشتر به سایت تابلو فرش نارسیس مراجعه کنید.

سفارش تابلو فرش چهره
https://narsiscarpet.com/converting-photo-into-face-carpet-tableau/

سلام وقت همگی بخیر 

من یک سوالی در مورد بافت قالی داشتم از دوستان اگه راهنماییم کنید خیلی ممنون میشم. من بعد از اینکه ۴ تا تار از راست و چپ برای شیرازه کنار گذاشتم, حالا تعداد تارها فرد و ۱۶۹ تا شده در صورتی که طبق نقشه باید ۱۷۰ تا گره بشه زد، و برای آخرین گره هم یک تار زیر کم میارم نمی‌دونم چکار کنم

دوستانی که میخواید نخ و نقشه تهیه کنید دقت کنید از کجا خرید میکنید از نقش آرا به هیچ عنوان خرید نکنید هم خیلی بد قولن هم کیفیت نخشون افتضاحه رنگاش با نقشه خیلی فرق میکنه کدر و بد رنگن نخ پود خبلی ضخیم بهم دادن و من نمیدونستم ارتفاع کارم زیاد شده باید ۱۲ لا یا ۱۰ لا میدادن ۱۶ لا دادن