2777
2789
عنوان

اینجا کسی تابلو فرش میبافهههه؟ لطفا بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 160801 بازدید | 5912 پست
سلام ممنون میشم اگه من رو راهنمایی کنید میخوام قالیبافی رو شروع کنم ولی نمیدونم از کجا و چطوری لطفا اگه جای خوبی رو میشناسید برای آموزش معرفی کنید سمت ستارخان باشه بهتره ولی جای دیگه ای هم بود اشکالی نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رستا جون میتونی از فنی و حرفه ای بپرسی تا ببینی کدوم آموزشگاه به شما نزدیکه و بری اونجا ثبت نام کنی .فقط مربی خیلی مهمه حتما قبل ثبت نام برو کارهای هنرجوهاشو ببین چون حیف اون پول و وقت که بزاری و چیزی بهت یاد نده.اگه سوال دیگه ای داشتی درخدمتم عزیزم
عصاره همه مهربانی ها را گرفتند و از آن مادر را ساختند.
سلام به همه..دو هفته اس نقشه رو تموم کردم هنوز ندادم واسه پرداخت کار جدید هم نگرفتم...روزها بدون دار خیلی کسل کنند
عاقبت در یک شب از شب های دور کودک من پا به دنیا می نهد بعد از ان بر من خدای مهربان نام شور انگیز مادر می نهد
سلام . خوبین هنر مندا بیمه قالیبافی بکل منحل شد؟ یا هنوزم هست؟ اصلا میشه بیمه شد؟ یه راهنمایی میکنین منو خانمهای با سابقه هنر فرش
دقیقا زمانی که از همه جا قطع امید بشی اونوقت معجزه تو زندگیت اتفاق می افته اینو باور کن
سلام عاطی جون من برات خصوصی پیام گذاشتم نمیدونم اومد یا نه لطفا منم اد کن تو گروه وایبرتون،میخوام تابلو بگیرم
آغوش تو که باشد... خواب دیگر بهانه ای برای خستگی نیست و تپش های قلبت می شود لالایی کودکانه ام ... کنارم بمان... میخواهم صبح چشمانم در نگاه تو بیدار شود