2777
2789
عنوان

دعانویس ماهر سراغ دارید بیایید بگید واقعا احتیاج دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 26 پست

عزیزم من توی همین نی نی سایت دیدم که یکی از کاربرا گفته بود هرروز صوت قران گوش بدید یا بذارید توی خونه پخش بشه. من همین کارو کردم واقعاً افسردگیم برطرف شد خداروشکر

من بقره گوش میدادم یادم نیس اون خانمم همین سوره رو گفته بود یا کلا قرآن...

بعد چند روز واقعا دلم نرم شد یه دل گریه کردم و بعدش بازم ادامه دادم و واقعا دیگه حالت افسردگی ندارم

سه سال افسرده بودم تا مرز جدایی از همسرم پیش رفتم. همه زندگیم، سلامتم همه چیم مختل شده بود

درخواست دوستی قبول نمی‌کنم || کاربر گرامی، اینجا یه سایت تبادل نظر عمومی هس نه چت شخصی و هرکس میتونه به هر پستی ری‌اکشن بده. پس اگه به پستت توی یه تاپیک ریپلای زدم، نگو: «با تو نبودم. مخاطبم استارتر بود» این حرف خیلی مسخره است.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آفرین دمت گرم

زنده باشی

دم خدا گرم!😁😁😁

یادم نیس اون کاربر کی بود ولی هربار یاد توصیه‌ش میفتم از خدا میخوام همیشه زندگیش پر از آرامش و خیر و برکت باشه

درخواست دوستی قبول نمی‌کنم || کاربر گرامی، اینجا یه سایت تبادل نظر عمومی هس نه چت شخصی و هرکس میتونه به هر پستی ری‌اکشن بده. پس اگه به پستت توی یه تاپیک ریپلای زدم، نگو: «با تو نبودم. مخاطبم استارتر بود» این حرف خیلی مسخره است.
خودت تنهاگوش میدادی یا توخونه پخش میکردی؟

من اون مدت خونه پدرمادرم بودم توی اتاق خودم میذاشتم

ولی میگفت مهم اینه به گوشت بخوره حتی دقت هم نداشته باشی کافیه

بنظرم منطقی میاد. چون خیلی صوت های تلقینی هم تولید میشن برای تلقین مثبت دادن معلوم نیس چی میگه. ولی روی روان آدم اثر می‌ذاره. من نمیتونم به اونا اعتماد کنم چون نمیدونم چی میگن. 

خودت تنهاگوش میدادی یا توخونه پخش میکردی؟

عزیزم پیداش کردم این تاپیک بود

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4384829/کیا-با-سوره-بقره-و-قرآنسحر-باطل-کردن

مگه غیرازاینه مگه شماکسی موثرترمیشناسید؟خب بگیدماهم بریم سراغش

خب چه خداییه که ۳۰سال بنده اش زجر میکشه همه جوره التماس میکنه که خدایا نجاتم بده اما روز به روز بدتر میشه وضعیتش بدون هیچ گناهی 

خدایا میدانم که میبینی ...
خب چه خداییه که ۳۰سال بنده اش زجر میکشه همه جوره التماس میکنه که خدایا نجاتم بده اما روز به روز بدتر ...

عزیزم دنبال راه نجات باشیم خداکمک میکنه شک نکن بگردراهتوپیداکن البته گناه نباشه

واااای مرسی

خواهش عزیزم