2777
2789
عنوان

لعنت خدا بر من باد🥺🥺😭😭

386 بازدید | 26 پست

من دو سال قبل مامانم ک فوت شه و شوهر عمم خواب دیدم ک توی ی خونه دو طبقه هستم ک کل خونه سیاه پوشن من توی یک طبقه دنبال کسیم پسر عمم توی ی طبقه دیگه دنبال کسیه 

و نگذشت دو سال بعد به فاصله یک سال اول مادرم بعدم شوهر عمم فوت شد و علت مرگشونم تقریبا یکی بود نارسایی کلیه و دیالیز و این چیزها....

حالا لعنت خدا بر من باد یهو یادم افتاد.... نمی خواهم بگم چ خوابی ولی دو بار یه خواب هایی دیدم یکیشم همین امشب....ک فکر میکنم مفهومش اینه ک یکی از اعضای دیگه خانوادمو قراره از دست بدم....و دچار غم و اندوه قراره بشم....

من از بس خواب میدیدم ی زمانی تعبیرخواب تقریبا میدونم و خواب هامم تقریبا همش درست از اب درمیاد بخاطر همین خیلی میترسم😭😭😭😭😭😭😭

یکی ب من بگه فقط چ غلطی کنم؟؟؟

هی نگین قدم نورسیده مبارک😏😏😏تا حالا بیست بار اومدم تعلیق شدم 😏😏😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تقدیر رو نمیتونی عوض کنی صدقه صدقه صدقه

خدا کنه این بار خوابم رو اشتباه تعبیر کرده باشم و اصلا خوابه درست نباشه....

خون بریز... گوسفند قربونی کل... بلاگردونتون میشه... نگو خرافات و چرت و پرته ... ک اصلااا ربطی ب خرافات نداره

ی صدقه سنگین هست

خداجونم❤ بابت داشته ها یِ کوچیک و بزرگی ک بهم دادی و قدردانش نبودم؛ الان یهویی شکرت🙏🙏🙏فاطی منفرد & سارا فکور😭😭😭😭کجایید؟؟؟
خون بریز... گوسفند قربونی کل... بلاگردونتون میشه... نگو خرافات و چرت و پرته ... ک اصلااا ربطی ب خراف ...

خدا کنه بخیر بگذره و اشتباه دیده باشم و حس کنم .....

ولی صدقه هم میدم

صدقه بده.....من تو بیداری یه سال قبل از فوت خالم متوجه شدم.چه حس بدی بود...به شوهرم گفتم خالمو ندارم..گف یعنی چی...گفتم نمیدونم حس میکنم ندارمش...

متوجه مرگ میشم...اصلا حس خوبی نیست...

اتفاقای بد...کسی دروغ بگه...آینده نزدیکام...اصلا دوست ندارم

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
صدقه بده.....من تو بیداری یه سال قبل از فوت خالم متوجه شدم.چه حس بدی بود...به شوهرم گفتم خالمو ندارم ...

وای نگو🥺🥺🥺😭😭😭😭😭

خدایا مامانمو بردی بستمه دیگه😭😭

من یبار خواب دیدم چند تا پسر جوون شوهرمو دزدیدن و به شدت غذابش میدن...به شدت...و منم صدای همسرمو میشنیدم اما کمکی نمیتونستم بهش بکنم..خیلی ترسیده بودم تو خواب

جلو چشام عشقمو میبستن به جرثقیل و میکشیدن و از دست من کاری بر نمیومد....تعبیرش چی بود

👊همیشه قبل از بحث با کسی دوتا سوال از خودتون بپرسید؟ 1.کجای زندگیشم؟ 😏  2. کجای زندگیمه؟ 😕  اگه جواب (هیچ جا) بود، بحث بیخود نکنید!!!😊
صدقع بده گلم خیلی وقتا این خوابا رو میبینیم تا بتونیم با صدقه اون اتقافا رو به تعویق بندازیم یا مان ...

مانع مرگ نمیشه شد ولی امیدوارم این خواب برای ۱۲۰ سالگی طرفم باشه ن الان😭😭😭

من یبار خواب دیدم چند تا پسر جوون شوهرمو دزدیدن و به شدت غذابش میدن...به شدت...و منم صدای همسرمو میش ...

یعنی یه دشمن هایی دارین ک شوهرتو اذیت میکنن و تو متوجه میشی غم و اندوه و این چیرها معنیشه