2777
2789
عنوان

مادرم فهمید بابام خیانت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1084 بازدید | 65 پست
میدونی بابام میگه وقتی تهمت زدن دیگه باید طرف بگیری 

ینی چی ؟

هرانکه از دید برفت  از دل برود  پدرتونو  به زور ببرید هرچند اینطوری فقط صورت مسئله  پاک میشه

کاربریه دومم هست                                                 صلوات شمارمو میگیرم دستم میام نی نی سایت                                       دنبال دعوایین درو بره من نیاین                                                     تاپیکایه باحال تگم کنید                                                طلاق کاره بدی نیست فرزندم طلاق بگیر                                                      دوستون دارم بوچ بوچ 
این تکبر و خودشیفتگیش کار دستش داد٬ ببین خدا چ بلایی سر زندگیش آورده والاه اگه عمه من این حرف بهم & ...

از کار خدا جلو کسی رسوا شد که این حرفها رو بهش زده بود .به دختره گفته بود من دخترم کلی هدفای بزرگ داره هر اشغالی رو قبول نمیکنه خلاصه دختررو کلی تحقیر کرده بود که دختره تا ی مدت افسرده بود.چوب خدا واقعا صدا نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله همینطوره ولی الان چکار کنم من با این خانوم قرار میخوام بزارم من خیلی ارومم ولی جوش بیارم دیوونه ...

بعید می دونم بتونی با این خانوم کاری از پیش ببری ، به نظرم یکی از بزرگای فامیل ، یه ریش سفید معتمد که پدرتون قبولش داشته باشه و طرف هم دهنش قرص باشه رو پیدا کنید و جریان رو بگید ، اون با پدرتون مرد و مردونه حرف بزنه ، برادرتون هم اون خانوم رو بیرون کنه ، چه معنی میده با وضعی که درست شده هنوز اونجا کار کنه؟!!!  

ینی چی ؟ هرانکه از دید برفت  از دل برود  پدرتونو  به زور ببرید هرچند اینطوری ف ...

نمیدونم چی بگم سرم از فکر و خیال داره میترکه برعکس با این مشغله نشستم ۱۰ تا آچار پر و ریز واسه جاریم مقاله نوشتم تا صفحه آخر متوجه نشدم صفخه آخر دیدم اینقد فک کردم اینم پاک نویس مقالش تموم شده

نمیدونم چی بگم سرم از فکر و خیال داره میترکه برعکس با این مشغله نشستم ۱۰ تا آچار پر و ریز واسه جاریم ...

بله  سخته   فقط بگم  یکی از اشناها  با خیانت همسرش ساخت و موند  اما  بااینکه  اشنام  ۵۰ سالشه  همش شک داره  به خودشم شک داذه اعتماد به نفسش از بین رفته  ازون طرف همسرش بدون  پنهان کاری  خیانت میکنه  

کاربریه دومم هست                                                 صلوات شمارمو میگیرم دستم میام نی نی سایت                                       دنبال دعوایین درو بره من نیاین                                                     تاپیکایه باحال تگم کنید                                                طلاق کاره بدی نیست فرزندم طلاق بگیر                                                      دوستون دارم بوچ بوچ 
بعید می دونم بتونی با این خانوم کاری از پیش ببری ، به نظرم یکی از بزرگای فامیل ، یه ریش سفید معتمد ک ...

اره امشب مامانم پیام داد که داداشم گفته دیگه نیا منم گفتم پررو بود اگه میمومد مامانم گفت ولی کاش میموند متوجه میشد که بابات بار اولشه 

ای بابا اون اگه میخواست بفهمه که همچین غلطی نمیکرد 

من میگم اون این جلال و جبروت دیده هوا ورش داشته میگه نه بابا دنبال پول نیس وگرنه اون زن اول شوهر صیغه ایش گفته یه خونه بنامت میکنم دست بردار گفته من دنبال پول نیستم