2777
2789
دیشب حدود ساعت سه و نیم چهار خوابیدم فکر کنم خیلی کوتاه خوابیدم نزدیک اذان یهو از ترس بیدار شدم خواب ...

وای چه ترسناک حتما صدقه بده ده تا ایت الکرس صلوات بفرست 

دورکعت نمازم به نیت سلامتی خودت و شوهرت زندگیت بخون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منو زندگیمو با همین خوردنی‌ها ب طلاق کشوندن اینقدر خوراکی میفرستن 

من بیشتر نمک که دیدم شک کردم .... اخه اولین بار بود کرده تو پلاستیک اندازه دو مشت اونم نمک دریا به سوهرم اینجور گفته 

بخدا نمیدونم چی از جون من می خواد 

فقط برهنگی نبود میگم بدنش افقی بریده شده بود تمام اعضا داخلی بدنش خالی شده بود

ببخشید، اخیرا این کلیپیو که تو بیمارستان جوارح مریضارو در میاوردنو ندیدی تاثیر بذاره روت؟

پینار سابقم😉.چه لذتی داره زندگی تو جامعه ای که زنانش قوی النفس و مرداش مهربونن و چه ارزشمندن مادرایی که این بهشت رو می آفرینن😍😍😍
من بیشتر نمک که دیدم شک کردم .... اخه اولین بار بود کرده تو پلاستیک اندازه دو مشت اونم نمک دریا به س ...

اگه واقعا شک داری نخور بده به کسی یا بنداز دور نزار شوهرت هم بخوره هر چند شوهرت بره خونه اش همونجا هم می‌تونه چیز خورش کنه والا چه بگم 

وای خیلی ناراحت شدم شاید سیاتون کردن که اینجورین 

بله سالهاست خانواده اش این کاره هستن ببین حرز امام جواد اصل بگیر برا خودت و شوهرت همیشه هرجا همراهت باشه میتونی از مؤسیه اسم اعظم بگیری من سرچ کردم دیدم البته جاهای دیگه هم میفروشن خیلی خوبه مثل حصار جلوی جادو طلسم دعا رو میگیره از بلا در امان میمونی ب حق علی

اصلا هیچ وقت ندیدم

عزیزم امیدوارم خیر باشه ،نگران نباش، بعضی خوابا از دغدغه های فکریمون منشاء میگیرن.

پینار سابقم😉.چه لذتی داره زندگی تو جامعه ای که زنانش قوی النفس و مرداش مهربونن و چه ارزشمندن مادرایی که این بهشت رو می آفرینن😍😍😍
بله سالهاست خانواده اش این کاره هستن ببین حرز امام جواد اصل بگیر برا خودت و شوهرت همیشه هرجا همراهت ...

مرسی عزیزم لطف کردی حتما میگیرم خدا از ادمها اینجور نگذره که با دعا جادو جنبل زندگی بقیه می خوان خراب کنن انشالله خدا نیت شوم که دارن برگردونه تو زندگی خودشون