2777
2789

سه ساله باهم دوستیم و توی یه ساختمونیم طبقه بالایی مون هستن 6 ماه اینجاست 6 ماه میره شهرستان پیش خانوادش امشب بهم زنگ زد گفت تو رو خدا یه سوال دارم راستش میگی گفتم بپرس گفت شنیدم در غیاب من شوهرم خانوم میاره خونه تو چیزی متوجه نشدی گفتم نه ولی دروغ گفتم من چند باری متوجه شدم ولی بهش حقیقتو نگفتم بخاطر خودش ترسیدم زندگیش بپاشه ولی بهش گفتم زود برگرد پیش شوهرت تا ازین طرف و اون طرف خبرایی نشنوی که باعث آزارت بشه الهی که هیچ زنی توی این موقعیت قرار نگیره

🙃🖤

میشه لطفا واسه مشکلات و حاجاتم یه صلوات بفرستی شاید اون لحظه به خاطر دل مهربون تو خدا نظری بهم کنه❤گویند سنگ،لعل شود در مقام صبر/اری شود لیک به خون جگر شود...‌ 💜🦋/ الهم عجل ولیک الفرج🌻🌎/ #جانفدا...💛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شهرستانن 6 ماه اینجاست 6 ماه پیش خانوادش و زادگاهش و دوست و رفیقاش شوهرشم موافقه که اینجوری زندگی کن ...

خب اشتباه از خودشه 

۱ ماه شهرستان بره نهایتا

چخبره نصف سال

شوهرشم معلومه واس جی موافقه دیگ

بهرحال تو نگی ی نفر دیگ گندکاریای شوهرشو بهش میگه

هی جیگیلی جیگیلی جیگیلی اخماتو وا کن...  
اگه دوستش داری بگو بهش  البته من نمیدونم چیکار میکردم اگه جای شما بودم

دوسش دارم ولی شوهرم گفت اگه بهش واقعیتو بگی ممکنه برنگرده و تو هیچ وقت خودت رو نمیتونی ببخشی

ببخشید ولی من اگه جاش بودم و میفهمیدم دروغ گفتی تا عمر داشتم دیگه اسمتم نمی اوردم .

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
شهرستانن 6 ماه اینجاست 6 ماه پیش خانوادش و زادگاهش و دوست و رفیقاش شوهرشم موافقه که اینجوری زندگی کن ...

خیلی عجیبه. والا ما هم خانواده و زادگاهمون یه جای دیگه بود ولی سر خونه زندگیمون بودیم.میومدیم یه هفته سر میزدیم و تمام 

همسرش کار درستی نمیکنه ولی دوستت هم با دستهای خودش داره همسرش رو هدایت میکنه نباید انتظاری بیشتر از این داشته باشه. همسرش موافقه چون دلش تنوع میخواد😕

ولی خب مقصر تا حدودی ام خودشه برا چی شش ماه ول میده میره خب معلومه تهش همین میشه 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)