2777
2789

من صبح تا شب کلی قرص ویتامین ب ایی د مولتی  و غیره میخورم 

البته مطابق با دزی ک بایستی استفاده بشه اون هایی ک ماهی ی باره همون اون هایی ک چند روز ی باره هم چند روز

ولی کلا زیاد میخورم 

کسی مثل من هست؟؟؟ و واقعا این قرص ها تاثیر گذارن؟؟؟

هی نگین قدم نورسیده مبارک😏😏😏تا حالا بیست بار اومدم تعلیق شدم 😏😏😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یک شب در میون قرص آهن و زینک میخورم، هفته‌ای دو بار ویتامین ای، دو هفته یکبار ویتامین دی، گاهی هم گل مغربی و امگا۳

احترام به عقاید یعنی من به محدودیت‌هایی که برای خودت گذاشته‌ای احترام بگذارم نه به محدودیت‌هایی که می‌خواهی برای من بگذاری!
من یک شب در میون قرص آهن و زینک میخورم، هفته‌ای دو بار ویتامین ای، دو هفته یکبار ویتامین دی، گاهی هم ...

فکر میکردم فقط خودم تنها اینجوریم😂😂😂

هی نگین قدم نورسیده مبارک😏😏😏تا حالا بیست بار اومدم تعلیق شدم 😏😏😏
چرا؟؟؟

قرص های ویتامینه به مرور توکلیه رسوب میکنن و کلیه رو تنبل و از بین میبرن.همدن قرص ویتامین ای که شما تند تند میندازی بالا احتمال کبد چرب رو خیلی بالا میبره.و خطر سرطان داره

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
خوب خدا رو شکر پس مثل خودمم هستن کسایی😅😅😅

😂😂 خب این مواد غذایی مون معلوم نیست چه کیفیتی داره . پشت سر شیر و مرغ و روغن و ... کلی حرف میزنن . من امروز شنیدم برای تامین خون مورد نیاز بدن خانمها ماهی 1 کیلو باید گوشت قرمز خورد . من 😨 گوشت قرمز 😈

تو  در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند 😊 
فکر میکردم فقط خودم تنها اینجوریم😂😂😂

راستش من کمتر خانومی میشناسم که مکمل نخوره

احترام به عقاید یعنی من به محدودیت‌هایی که برای خودت گذاشته‌ای احترام بگذارم نه به محدودیت‌هایی که می‌خواهی برای من بگذاری!