2777
2789
عنوان

دھہ ۳۰ یااا😍😍😍😍

384 بازدید | 98 پست

بیاین دور ھم باشیم

😐😐بسِ دیگہ واس ھر دھہ یہ تاپیک میزنین ای بابااا

خدایا !                                                                    ھمین افتخار مرا بس کہ بندہ ی توام!                          و ھمین عزت مرا بس تو خدای منی!                            خدایا!تو ھمانی کہ من میخواھم!                                مرا ھمان کن کہ تو میخواھی!💚

اومدم مادر

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۱۴۰۰ ای ام

واااای😍سلام از آیندہ چ خبر

خدایا !                                                                    ھمین افتخار مرا بس کہ بندہ ی توام!                          و ھمین عزت مرا بس تو خدای منی!                            خدایا!تو ھمانی کہ من میخواھم!                                مرا ھمان کن کہ تو میخواھی!💚
خخخ من از زمانه ادم وحوام میشه بیام    

سلام جنتی نیستی ک؟😂

من ۶۰سالمه بیام👵🏻

سلام جون جون 

عصارم بیار ننہ

من متولد 99/9/9 

ساعت 9و9دقیقه و9ثانیه 😂😂😂😂بیام

تیکر رسیدن به ارزومه❤عشق فقط شکلات بحثم نباشه تمام  🍫🍫🍫میشه واس خوشبختی وعاقبت به خیر شدنم یه صلوات مهمونم کنی مهربون😍 خدایا حمایتم کن دستمو بگیر منم بتونم درسمو بخونم پرستاری قبول شم بشم یه پرستار مهربون:) ........،امیدوارم خدا چیزیو بهتون میده لذت داشتنش هم بده وگرنه هستن ادمایی که شکلات زیاد دستشونه ولی دیابت دارن 🌸🌸🌸