2777
2789

از اتفاقات خنده داری که تو عروسیتون افتاد بگین

حالا یا کار خودتون یا مهموناتون😁

روحیه مون شاد شه

برای هم خوب بخواهیم،همین کار کوچیک از یاد رفته...♥️

ما عروسی نگرفتیم😁

اخیی

چون هنوز مجردیم

لایکم نکن اگه بیشتر از پنج تا لایک دارم😐مرسی که همنظریم و میخواستی لایکم کنی ❤️ای قادری که خدایی را سزایی ، جان ما را صفای خود ده و دل ما را هوای خود ده و چشم ما را ضیای خود ده و ما را آن ده که آن به و مگذار ما را به که و مه.یه صلوات برای حاجت من بفرستید.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.مرسی🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما رسم داریم بعد از آتلیه اول بریم خونه بابامون بعد خانواده ی داماد بوق زنان بیان دنبالم...تا از ماشین پیاده شدم سریع دویدم تو ..تازه خودم در ماشینو وا کردم...

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️

از اول تا اخرش دعوا بود اونم ن دعوای معمولی با قمه شمشیر چاقو همه خونی بودن منم همش گریه کردم ولی چندجا از ته دل خندیدم مهمونا پاشون لیز میخورد با کله میوفتادن هنوزم که هنوزه یادم میفته اول بغض میکنم بخاطر مراسمم که خراب شد 

برا سلامتی خانواده من و خودت ی صلوات بفرس ،😚خدایا کمکم کن سربلند بشم

من بچه بودم رفته بودیم عروسی ، لباس پوشیده بودم قشنگ خانمانه راه میرفتم وسط تالار،ب قول بچگیامون کفش تق تقی هم پوشیده بودم،تو ژست بودم ک یهو پاشنه کفشم سر خورد باکمر پخش تالار شدم 😐

من مجردم 

ولیییی هیچ وقت یادم نمیرهههه عروسی خواهرم از پسره فیلمبردار خوشم اومده بود بعد دیدم این داره نگا میکنه منم گفتم ایول میخواد مخو بزنه با ناز اومدم رد شم پاشنه کفش پدر سوختم گیر کرد بین کاشیا تققققق افتادمممم پسره گرخید 

ای خدا الانم یادش میوفتمممم خجالت میکشممممم 

😭😂

من بچه بودم رفته بودیم عروسی ، لباس پوشیده بودم قشنگ خانمانه راه میرفتم وسط تالار،ب قول بچگیامون کفش ...

این پخش زمین شدنه چیه ک هممون یبار تجربش کردیم😂😂😂

ماهنوز عروسی نگرفتیم...ولی تو مراسم عقدمون انقدر استرس داشتم ک اسهال گرفته بودم وقتی وارد اتاق عقد دیدم ی عالمه جمعیت انقد دست پاچه شدم ک دست و پاچه شده بودنمو استرس داشتم ک دست شوهرمرمو ول کردم رفتم از دم باهمه روبوسی کردم😂فیلم بردار میکنم روبوسی نکن ی دست بده ب همع رد کن....آخرشم بله رو با بدبختی گفتمو گریم گرفت اصن دلم نمیخواد اون روز تکرارشه😒

موقع ورود به تالار لباس عروسم گیرکردبه کفشم جلوی تورش پاره شدقشنگ توفیلم عروسی هم مشخصه خیلی بدشد ول ...

ز غوغای جهان فارغ😂👌🏻

از اول تا اخرش دعوا بود اونم ن دعوای معمولی با قمه شمشیر چاقو همه خونی بودن منم همش گریه کردم ولی چن ...

متاسفم واقعا حیفه شب به این قشنگیو خراب میکنن بعضیا😔

ماهنوز عروسی نگرفتیم...ولی تو مراسم عقدمون انقدر استرس داشتم ک اسهال گرفته بودم وقتی وارد اتاق عقد د ...

فقط اسهال شدنتتتتت😂😂😂😂😂