2777
2789
عنوان

تایپیک های پر بازدید

153 بازدید | 16 پست

بعضی اوقات میبینم بعضی تایپیک ها ی چرت پربازدید میشن تعجب میکنم.خدایی بعضیاش خیلی مسخرست.یارو نوشته دلم بغل میخواد اونوقت پربازدید شده  

صعود به گروه نارنجی .قد 150.وزن اولیه 72،وزن فعلی 68.850.وزن هدف 55.خدا رو شکر

دقیقا

🌼❤😎SEPI😎❤🌼پروفمم خودمم 😎با من اشنا بشید با سعادتا...             ممکنه بی ادبی یا انرژی منفی رو جواب ندم اما مطمئن باش جلوی یه حمله رو گرفتم 😂😂😂 و جوابای کوبنده ای دارم دلیل نمیشه با هر کسی قاطی شد 🤗         حالا اونا رو بیخیال خوبای سایت دوستتون دارم😍❤👌😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اکثرشون همینع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

@کاپ_کیک_عصبانی  

اهم اهم بیا ببین چی میگن بهت 😂😂❤

اینم یادم رفت بگم بیا بغلم 🔗❤

استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم تز میدم ،حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓 دوست عزیزی که یهو از رو هوا و‌ زمین وسط بحث مارو  ریپلای میکنی مسلسلی مینویسی و میخوای درسته ‌قورت بدی 😅 اولا ریلکس دوما باور کن ما خواهر شوهر، مادرشوهر، جاریت نیستیم ارامتررررر👌😬
@کاپ_کیک_عصبانی     اهم اهم بیا ببین چی میگن بهت 😂😂❤ اینم یادم رفت بگم بیا بغلم 🔗❤

خو بگو منو از چی میترسونی؟از مرگ؟

گاهی ادم واقعا نیاز داره و این خوبه ک این همه مهربون دور هم جمع شدن و همدردی میکنن ب نوعی  گاه ...

من کلی گفتم الان منم این رو بزنم 10 نفر نهایت جواب بدن خخخ

خو بگو منو از چی میترسونی؟از مرگ؟

هنننن# 😐

شوخیه دیگه چرا پس میزنی 😐😑

استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم تز میدم ،حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓 دوست عزیزی که یهو از رو هوا و‌ زمین وسط بحث مارو  ریپلای میکنی مسلسلی مینویسی و میخوای درسته ‌قورت بدی 😅 اولا ریلکس دوما باور کن ما خواهر شوهر، مادرشوهر، جاریت نیستیم ارامتررررر👌😬
از خون از گره..... من گرگ شدم تا مار از خونم بره 😂😂😂 بقیشو یادم نیس

راستی میری خونه پدر شوهرت بازم ظرف نمیشوری؟

راستی میری خونه پدر شوهرت بازم ظرف نمیشوری؟

نچ نشستم بازم گفتن. اینبار گفت انقد میری تو گوشی چشات ضعیف نشه 

منم نگاه کردم ب شوهرم 

من عهد کردم نشورم حتی اگه بکشنم نمیشورم چون بد بهم گفتن اگه خوب میگفتن بدون تکه و... با جون و دل میکردم