2777
2789

خونه ی دوستم بودم . تعریف جن شد . تپش قلب و ترس شدیدی چند ساعت داشتم. بعدش دیدم دستبند طلام نیست

نمی دونم شایدم از دستم افتاده باشه

ولی خوب دوست دارم برم پیش کسی مطمئن بشم 

الان دستبندم خیلی گرون شده

شوهرمم چند وقت یبار به روم نیاره که طلا ت رو گم کردی

شنیدم یکی از آشناهامون طلاش یهو غیب شده رفته پیش کسی طلاش رو برگردونده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم الان یک ماهه نه خونه کسی نرفتم  کسی هم اصلا خونمون نیومده 

دو هفته اس یکی از لباسام نیس تمام خونه زیر تخت همه جا رو گشتم‌نیس نکنه کار جن😲😲😲😲

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!

من یبار یکی از وسایلم نبود.باصدای بلند داد زدم دزد از تو شکایت میکنم بع خدا .الهی فلان بشی بچت فلان شه. 😀اخرشم که پیدا شد وسیلم بعد ی ساعت 

از99/12/20تــــا 1400/7/1______الحمدلله، یَا رادَّ ما قدْ فاتَ : ای برگرداننده آنچه ازدست رفته،،   در آدمیعشقی ودردی وخارخاری وتقاضاییهست،که اگر صد هزار عالمملک او شودکه نیاساید،و آرام نیابد،این خلق بتفصیل درهرپیشه وصنعتی ومنصبی وتحصیل نجوم و طب وغرذلک میکنندو هیچ آرام نمیگیرند،زیرا آنچه مقصود است،بدست نیامده است،اخرمعشوق را دلآرام میگویند،یعنی که دل به او ارام گیرد،پس بغیر چون ارام وقرار گیرد،این جمله خوشیها ومقصودها چون نردبانیست،و چون پای نردبان جای اقامت و باش نیست ازبهر گذشتن است،خنک اورا که زودتر بیدار و واقف گردد تا راه دراز بر او کوته شودو دراین پایه های نردبان عمر خود راضایع نکند...             
تو خونت مطمئنی جن هست

نه بابا تاحالا پیش نیونده اولین بار این اتفاق

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!
حتما یه جایی گم کردی

کلا تو خونه ام تمام خونه رو بهم ریختم کسی هم نیومده در ابن حد که تخت خوابم رو کامل برداشتم شاید اونجا باش که نبود

پیدا نمیشه گلم

کلی از وسایل منم بردن گلدون،کلمن اب،قابلمه و.....

قوریم سالم رو اپن بود با شوهرم رفتیم بیرون برگشتیم دیدیم شکسته تکه های شکسته اش هم نیست😂😂😂

تقریبا هرروز از دخترم عکسای زیبا میگیرم با وسایل ساده دوست داشتین به پیجش سر بزنین.                            ala_21_5_99@