2777
2789
عزیزم ی سوال.صورتت لک نشده یا باعث افزایش وزن بشه؟؟؟

وزن من ثابت مونده، اصلا تغییری نداشتم، اما بعد از زایمانم یکم شکم آوردم که خودم همت نکردم آب کنم

البته روی بعضی ها دیدم که خیلی شکم و با سن آوردن، به بعضی هام نمیسازه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه😄

اخه من شنیدم واسه باردار شدن ضرر داره و اینا من یه ماهه عقد کردم ولی میترسم باردار شم😑😂سنمم کمه وارد به این مسائل نیستم مرسی ازت💕😍

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا جونم مرسی که هستی😍تیکر دو سالگی دوقلوهام🥳🐥🐥میشه پیج دوقلوهامو فالو کنید؟؟ادرس پیج: double_n_02

وزن من ثابت مونده، اصلا تغییری نداشتم، اما بعد از زایمانم یکم شکم آوردم که خودم همت نکردم آب کنم ال ...

من یکبار مصزف کردم بشدت معده درد و حالت تهوع دارم

گاهي اوقات فقط منتظري منتظر خاك شدن دوست عزیزم برای دعوا اینجا جمع نشدیم اگر با من موافق نیسنی ریپلای کن منطقی دلیلتو بگو،نیازی ب دعوا و خشونت نیست اگر هم از من بدت میاد بهم بگو خیلی محترمانه از تاپیکت برم بیرون.انسانیت خودمون را زیر سوال نبریم حتی در فضای مجازی!!!!!! حال دلم خوب نیست خدایا یا معجزه کن یا راحتم کن.....دارم توی گناه دست و پا میزنم نجاتم بده😔😔😔عاقبت روزی خواهم رفت از دنیایی که بیهوده مرا به آن بسته اند.....خدایا من دشمنت نبودم که منو به اینجا رسوندی ولی ازت میخوام دشمنمم به اینجایی ک من رسیدم نرسونی...میدونی خیلی سخته خیلیی سخت....من دلم تنگه واسه یک دلخوشی کوچیک.....دادگاه پر از عاشق‌هاییه که گفته بودنمارو بعد از مرگ هم کنار هم دفن کنید!!💔حرفات همشون یادم رفته ، جز اونجا که گفتی: حتی اگه تو بخوای بری "من نمیزارم"🖤 همه برای رسیدن به عشقشون روز شمار میکنن من برای رسیدن روز مرگم.....و این تلخ نیست درد عشق است.....‌این که هنوز زنده ام و نفس میکشم فقط بخاطر اینکه طاقت دیدن اشکهای مادرمو ندارم پس خدایا لطفا مواظب تنها دلیل زندگیم باش🙃
اخه من شنیدم واسه باردار شدن ضرر داره و اینا من یه ماهه عقد کردم ولی میترسم باردار شم😑😂سنمم کمه وا ...

من تو دوران عقد و قبل از بارداری مخالف استفاده از داروی ضد بارداریم..ولی بعد از بارداری اولین موافقشم...

من 5 ساله یک سره میخورم. چه ضرری داره که میگی یک ماه نخور 

میگن برای کلیه ها رحم خوب نیست استفاده مدامش، دکتر من گفت هر سه چهار ماه ، یک ماه وقفه بنداز و یه جور دیگه جلوگیری کن، اما من هر شش هفت ماه یه بار این کار رو کردم

من تو دوران عقد و قبل از بارداری مخالف استفاده از داروی ضد بارداریم..ولی بعد از بارداری اولین موافقش ...

اها پس استفاده نکنم من؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا جونم مرسی که هستی😍تیکر دو سالگی دوقلوهام🥳🐥🐥میشه پیج دوقلوهامو فالو کنید؟؟ادرس پیج: double_n_02