2777
2789

من خودم بابام وضعش متوسط رو به پایین بودیم

خونمون پایین ترین و بی کلاس ترین نقطه شهر بود😔 شهر که نه لب اتوبان بود خونمون

اما شوهرم وضع مالیش خوبه، دستمون به دهنمون میرسه 

بچگی خودمو با بچگی دخترم مقایسه میکنم گریم می گیره

یه سال تابستون اومد و رفت منم بچه بودم در حسرت یک دونه آلبالو 😢 الان دوس ندارما البالو ام خب بچه بودم دلم می خواست. یا مثلا عاشق سالاد بودم و هیچوقت وسایلشو نداشتیم اگه ماه رمضونی چیزی مهمون بودیم انجا می خوردیم😔

دخترم وسط مرداد ماه گفت انار دلم می خواد شوهرم بدوبدو رفت انار براش پیدا کرد خرید😅انگار زن حاملس

یا اسباب بازی، ماشین شارژی، اسکوتر همه چی می خره براش

ما اون زمان آتاری دستی مد بود اونم نداشتیم😁

جهزیه نصفه و نیمه دادن برام سیسمونی هم تقریبا هیچ

تخت وکمد کالسکه اینا شوهرم خرید لباس اینام مامانم یکی دو دست لباس ایرانی بی کیفیت خریده بود😔 بقیشو خودمون خریدیم

خونواده ی خودم از خونواده ی شوهرم بهترن اما شوهرم وضعش خوبتره

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خونه پدرم بهتربود.

البته شوهرمم خوبه ولی یکی دوساله کارش خوب نیست.

عزیزان یه صلوات بفرستیدیه خونه بهتر بخریم انشاالله.لایک کنید منم بفرستم براتون انشالله حاجت روا شید.الهم صلی علی محمد وال محمد🥰🥰

الان ب دخترت حسادت میکنی؟باید خوشحال باشی گریت برای جیه هرکسی سرنوشتی دارع منم بچگی مرفهی نداشتم بابام کارکر بود ولی الان پسرم هرماه بهترین اسباب بازیا و خوراکیا رو میخوره و میخره خوشحالم اتفاقا ولی خب معتقدم بچه هایی ک سختی میکشن اینده ی بهتری دارن تا بچه هایی ک تو رفاهن

کلا همه‌ ی سیاه سفیدا خوبن؛مثل پنگوئنا،پاندا ها،برف لای موهات،چشمات......